Halott fiának hagyott üresen egy széket az esküvőjén. Mikor meglátta, ki ült rá, zokogásban tört ki

HIRDETÉS

Szívszorító

725950593_75020060463740.jpg

HIRDETÉS

Élete legszebb napjára készült, de öröme nem lehetett teljes. Aztán váratlan dolog történt.

Esküvőjére készült a nő, a nagy nap előtt azonban váratlan tragédia történt: egy eltévedt golyó eltalálta Bekcy fiát, akit nem tudtak már megmenteni. A gyász megtörte az édesanyát, de nem tántoríthatta el eredeti tervétől, hogy igent mond annak az embernek, aki tényleg mellette volt jóban és rosszban az elmúlt években. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

HIRDETÉS

Beckyék azonban egy dolgon nem változtattak: az eredeti tervek szerint, az eredeti ülésrenddel tartották meg az esküvőt. Így, ha testben nem is, hitte, hogy lélekben ott lesz a fia, akinek szabadon is hagyták a székét az első sorban.

Az esküvői ceremónia a tervek szerint zajlott, majd váratlanul egy hivatlan vendég érkezett. Mindenkinek kicsordultak a könnyei, amikor kiderült, ki ő.

Fia halála után Beckynek egy dolog nyújtott némiképp vigaszt, szeretett gyermeke több embernél is donorként szolgálhatott, így megmenthette mások életét. Mielőtt kimondhatták volna a boldogító igent, egy 21 éves férfi sétált be a ceremóniára, azt mondta, Jacobnak hívják…

HIRDETÉS

Becky sosem látta őt, nem tudta ki, de rögtön eleredtek a könnyei. Tudta, érezte, hogy kivel áll szemben. És igaza is lett. Ő volt az a fiatalember, aki Becky elhunyt fiának szívét kapta meg. A fiú úgy érezte, ott kell lennie az esküvőn és Becky így újra hallhatta fia szívdobbanását is.

HIRDETÉS

A fiatalember 770 kilométert utazott, hogy ott lehessen Beckyék esküvőjén, így szerette volna kifejezni tiszteletét és megköszönni nekik az életét. A megható pillanatot senki nem bírta könnyek nélkül.

 

Forrás:
HIRDETÉS