10 jóvágású férfi elkezdi énekelni a klasszikust, de a tömeg megvadul, mikor táncolni kezdenek

HIRDETÉS

A Straight No Chaser az egyik legnépszerűbb és legismertebb acapella csoport. Azok számára, akik nem ismerik, az acapella csoportok a teljes dalt csak a hangjukkal adják elő, a hangszerek háttérzenéjét is hangszálaikkal utánozzák. Ezek a műsorok elképesztően szórakoztatóak, és ez a híres csoport úgy csinálja, mint senki más.

1381134270_740858382081235.jpg

HIRDETÉS

Az új-mexikói turné során a 10 fős csoport úgy döntött, hogy a klasszikus Beach Boys “In the Jungle.” című dalát tolmácsolják. Attól a pillanattól kezdve, hogy énekelni kezdenek, tudjuk, hogy csodálatos lesz – de van egy vidám kis meglepetés a tarsolyukban, amire nem számítottunk!

Amikor az alábbi videó elkezdődik, az egyik tag elmagyarázza, hogy a saját koreográfiájukat hozták létre erre az előadásra, ami, mint mondja „egy pillanat alatt nagyon nyilvánvaló lesz”.

HIRDETÉS

A férfiak, akik khaki színű ruhákban sorakoznak, a basszus mély hangjával kezdik a dalt. Fokozatosan, a többi szólam is elindul, amíg meg nem halljuk azt a felismerhető dallamot, amit szeretünk.

Ennek megkoronázásaként, az egyik fiatal férfi (aki a koreográfiájukról szóló bejelentés tette) előrelép, hogy elénekelje a szóló sort egy gyönyörű, meglepő fejhangon.

Miután befejezte a dal első néhány sorát, elkezd csettinteni – majd minden fellendül. A csoport többi tagja csatlakozik hozzá, és a tempó hirtelen felgyorsul, majd a férfiak elkezdnek oda-vissza lépegetni!

HIRDETÉS

Energiájuk abszolút határtalan, amint az az SNC előadására jellemző, és az első refrént uptempo dobjátékkal fejezik be. De ez még csak nem is a hisztérikus táncmozdulataik kezdete! Olyan sok vicces kis dolog van a tarsolyukban a közönség számára, és még egy kis egyszerű remix is a szám vége felé, amit biztosan felismersz.

Ez egy meglehetősen klasszikus Straight No Chaser előadás – bolondos, szórakoztató, de még mindig rendkívül jól összeállított! Mint azt a csoport mondja a honlapján:

HIRDETÉS

„A Straight No Chaser (SNC) se nem prűd, se nem pléhpofa, de nem is vaudeville-stílusú giccs. Mint azt az eredeti tag Randy Stine megjegyzi: ‘Nagyon komolyan vesszük a zenét; csak magunkat nem vesszük túl komolyan.‘”

Imádjuk az acapella könnyed megközelítését, ettől olyan hihetetlenül szórakoztató hallgatni az albumukat, és koncertjük is kész élmény! Mit gondolsz erről a vicces előadásról? Szereted a Straight No Chaser-t? Oszd meg velünk a gondolataidat!

 

Forrás:
HIRDETÉS