10+ sztár pár, akik miatt újra hiszünk az igaz szerelemben

HIRDETÉS

A mai világban nagyon ritka a sírig tartó igaz szerelem, sőt van, aki azt vallja nem is létezik. Ezt viszont jó pár hollywoodi sztár igencsak meg tudja cáfolni, ugyanis vannak akik, már 2-3 évtizede is együtt élnek kedvesükkel és még mindig tombol köztük a szerelem. Ilyen például, David Beckham, Robert Downey Jr., Tom Hanks, John Legend… stb. Mai cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk nektek azokat a párokat, akik már nagyon hosszú ideje élnek együtt békében és boldogságban. Ők azok, akik tényleg bebizonyítják, hogy létezik a örök szerelem.

1, Will Smith és Jada Pinkett Smith

1166641759_917719080485267.jpg

Will Smith és Jada Pinkett 1994-ben találkoztak, amikor a lány elment a Kaliforniába jöttem című sorozat castingjára. Jada ugyan nem kapta meg a várva várt szerepet, de 1995-ben összejöttek Willel és 1997-ben kimondták a boldogító igent. A fenti kép 1999-ben készült, 2 évvel a házasságkötésük után.

1855156479_1591908050429154.jpg

Már lassan 23 éve élnek boldog házasságban, és mindez idő alatt meg tudták óvni magánéletüket. Willnek az első házasságából már volt egy gyermeke, Trey, Jadaval való házasságából viszont 2 közös gyermekük született, Jaden és Willow.

2, Barack és Michelle Obama

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I knew it way back then and I’m absolutely convinced of it today — you’re one of a kind, @MichelleObama. Happy Birthday!

Barack Obama (@barackobama) által megosztott bejegyzés,

Barack Obama és Michelle Robinson 1989-ben találkozott egymással a Sidley Austin LLP ügyvédi irodában. Obama randevúra hívta Michellet, akinek egyébként nem volt kedve elmenni, mégis igent mondott és az első randijuk nagyon jóra sikeredett. A fenti kép 1989-ben készült róluk és 1991-ben jegyezték el egymást.

HIRDETÉS

420899508_242016319080615.jpg

A pár 1992-ben házasodott össze, és azóta élnek boldog házasságban. Barack nem tudott neki gazdag és fényűző életet ígérni, viszont biztosította arról, hogy érdekesnek érdekes lesz. Nos, mint tudjuk tévedett.

3, Tom Hanks és Rita Wilson

Embed from Getty Images

Hollywood egyik leghíresebb és legközkedveltebb párja Tom Hanks és Rita Wilson. Szerelmi történetük 1981-ben kezdődött. A fent látható kép a 80-as években készült róluk, ám ekkor még csak kollégák voltak semmi több.

Embed from Getty Images

1988-ban döntöttek úgy, hogy összeházasodnak és még mindig tombol köztük a szerelem. Nemcsak a kamrák előtt, hanem azok mögött is tökéletesen támogatják egymást. A fenti kép 1999-ben készült a párról 11 évvel a boldogító igen kimondása után.

Embed from Getty Images

4, John Legend és Chrissy Teigen

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Grammys 2008. 10 years ago. This tan!!! Lmao

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

A pár, John Stereo című dalának klipforgatásán találkozott egymással. A fenti képük 2008-ban készült róluk egy Grammy díjátadó gálán. A pár 2013-ban házasodott össze, és jelenleg két szép gyermeket nevelnek Lunat és Milest.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#Oscars

John Legend (@johnlegend) által megosztott bejegyzés,

Rengeteg követőjük van pontosan azért, mert ők nem szégyellik eredeti valójukat. Chrissy nem egy olyan fotót posztolt, ahol nincs rajta smink, és kismama ruhában feszít.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vacation has begun

John Legend (@johnlegend) által megosztott bejegyzés,

HIRDETÉS

5, Meryl Streep és Don Gummer

875143172_41908060872417.jpg

Meryl Streep és Don Gummer (szobrász) 1978-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent, és azóta szerelmük egyszerűen töretlen. Az esküvő, Meryl szüleinek házának kertjében lett megtartva. A fenti kép 1982-ben készült róluk, a Sophie választása című film premierjén.

Embed from Getty Images

A barátok és a család is elég szkeptikus volt a házasságukkal kapcsolatban, de több mint 40 éve élnek szerelemben és harmóniában. 4 gyermekük született 1 fiú és 3 lány.

6, Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

1526307004_826190807535196.jpg

Hugh Jackman és felesége, Deborra 23 éve élnek együtt. A Corelli című sorozat forgatásán ismerkedtek meg egymással 1995-ben. 1996-ban úgy döntöttek, hogy összeházasodnak és a fenti kép házasságkötésük után 5 évvel készült. 2 gyermekük született Oscar Maximilian és Ava Eliot.

Embed from Getty Images

HIRDETÉS

Kapcsolatuk kezdetén megbeszélték, hogy nem töltenek két hétnél több időt egymástól távol. A pár egyébként nemcsak érzelmileg, de anyagilag is mindig támogatta egymást, ha szükség volt rá.

7, Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy Anniversary @piercebrosnanofficialLife is beautiful with you in it!

Keely Shaye Brosnan (@keelyshayebrosnan) által megosztott bejegyzés,

A házaspár először egy mexikói partin találkozott egymással 1994-ben. Azóta elválaszthatatlanok egymástól. Bár 7 évre volt szükség, hogy Brosnan megkérje a kezét, 2001-ben akkor is kimondták a boldogító igent.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Days end under an October sky

Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) által megosztott bejegyzés,

A párnak 2 gyermeke van. A színész korábban beszélt első feleségéről, és lányáról is, akik egy rákos megbetegedés következtében hunytak el. Mindkettejüket a 40-es éveik elején érte a tragédia. Brosnan sokáig gyászolta őket.

8, Chris Hemsworth és Elsa Pataky

Embed from Getty Images

A 7 év korkülönbség ellenére is Chris Hemsworth (35) és a spanyol színésznő, Elsa Pataky (42) Hollywood egyik legrégebbi és legimádnivalóbb párja. A pár először 2010 elején találkozott egymással, majd 3 hónappal később összeházasodtak. A fenti kép 2011-ben készült róluk, 6 hónappal az esküvőjük után.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Best times with my love @chrishemsworth! #family @australia/ momentos especiales con mi love @chrishemsworth

Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) által megosztott bejegyzés,

A párnak három közös gyermeke is született, India Rose (7 éves), Sasha (5 éves) és Tristan (5 éves).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) által megosztott bejegyzés,

9, David és Victoria Beckham

Embed from Getty Images

A híres Spice Girls énekes és a szupersztár focista először 1997-ben találkozott egymással. Két évre rá, vagyis 1999-ben kimondták egymásnak a boldogító igent, és azóta szerelmük, házasságuk töretlen. Victoria és David már több mint 20 éve élnek együtt és 4 gyermekük született. A fenti kép 1999-ben készült róluk, 6 hónappal az esküvőjük előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Look who came to visit my #VVBAW18 presentation today! Love u @davidbeckham x

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

HIRDETÉS

2017 elején a pár megújította esküvői fogadalmát. Victoria egyszer úgy nyilatkozott Davidről, hogy „Ő a lelki társam. A leghihetetlenebb férj. Kiegészítjük egymást. Minden nap inspirál engem és a gyerekeket is. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy vagyunk egymásnak.”

10, Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#TBT ahhh youth is wasted on the young!! We were babes (as in young)

Sarah Michelle (@sarahmgellar) által megosztott bejegyzés,

Freddie és Sarah először a “Tudom, mit tettél tavaly nyáron” című film forgatásán találkozott egymással. A pár 2002-ben mondta ki a boldogító igent, és azóta is együtt élnek.

2016-ban Gellar elmondta az People magazinnak, hogy boldog házasságuk titka az, hogy figyelnek egymásra.

11, Robert Downey Jr. és Susan Downey

Embed from Getty Images

A pár a 2003-as Gothika thriller castingján találkozott először egymással, ahol egyből szerelembe estek, majd elkezdtek egymással randizni. Akkor még Robert egyébként épp válófélben volt első feleségétől, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy találkozzanak. A fenti kép 2005-ben néhány hónappal az esküvőjük után készült.

Embed from Getty Images

Robert egyszer meghívást kapott a The Oprah Winfrey Show-ba, ahol elmondta, hogy úgy érzi, Susan nemcsak a szerelme, hanem a legjobb barátja is. Susan is nyilatkozott egyszer Roberttel kapcsolatban, ahol megjegyezte, hogy mellette aztán nem lehet unatkozni.

Embed from Getty Images

via

Forrás:
HIRDETÉS