11 sztárszülő, akiknek a gyermekei szigorú szabályok alapján élnek

HIRDETÉS

Könnyen feltételezhető, hogy a híres szülők gyermekei az engedékenység és a szabadság világában élnek. De néhány híres családban a szülői felügyelet és a nevelés a legmagasabb prioritásokkal rendelkezik. A híres anyák és apák épp úgy próbálják megtanítani gyermekeiknek a fegyelmet és tiszteletet, mint a szülők a hétköznapi családokban, és néha a családok szabályai és korlátai meglehetősen szigorúak.

11 híres szülőt gyűjtöttünk össze, akiket nem lehet azzal hibáztatni, hogy túlságosan gyengék.

Mila Kunis és Ashton Kutcher

1345732217_621522100535431.jpg

Ezek a fiatal szülők keményen próbálják helyesen nevelni 2 gyermeküket. Olyannyira próbálkoznak, hogy ebben az évben úgy döntöttek, hogy teljesen elutasítják a karácsonyi ajándékokat, hogy megtanítsák gyermekeiknek, hogy értékeljék azt, amijük van, és az ünnepeknek örüljenek, ne a dolgoknak. A színészek arra kérték a hozzájuk közel álló személyeket, hogy tartózkodjanak az ajándékozástól az új hagyományok támogatása érdekében.

Madonna

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Birthday

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

A botrányos énekesről kiderült, hogy egy prűd anya. Hosszú szabály listája van a 6 gyermekének. Például, Madonna megtiltotta a legidősebb lányának, Lourdes-nak, hogy 18 éves kora előtt randevúzzon. Továbbá, a TV, a gyorskaja és a magazinok teljesen ki vannak tiltva a házából, és a padlón maradt ruhák közvetlenül a szemetesbe kerülnek.

HIRDETÉS

Barack és Michelle Obama

775254871_1154841221005270.jpg

Az egykori amerikai elnök családjában a televízió és a számítógép privilégiumnak számít két lánygyermekük számára. A lányok csak néhány órát használhatják hétvégén, a hét folyamán pedig csak akkor, ha az iskolával kapcsolatos. Michelle elismeri, hogy rendszeresen ellenőrzi lányai számítógépeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tényleg a házi feladathoz használják-e, és nem a barátaikkal való beszélgetéshez.

Cate Blanchett

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A belated Mother’s Day and birthday!

Cate Blanchett (@cateblanchett) által megosztott bejegyzés,

A 2 Oscar tulajdonosa és 4 gyermek édesanyja elismeri, hogy ő a “rossz zsaru” szülő. Úgy véli, fontosabb, hogy jó anya legyen, mintsem a gyermekei barátja. Blanchett és férje, Andrew Upton úgy gondolják, hogy ha megpróbálod a gyerekeidet olyanná tenni, mint te, veszélyes vizekre evezel.

Victoria és David Beckham

HIRDETÉS

1480254735_654131522100689.jpg

Az ex-focista és a népszerű énekes hirtelen az ideális családi értékek erődjévé váltak. A négy gyermekükről azt mondják, hogy a brit nevelés modelljei: nem kerülnek bajba, mindig mondják, hogy „Kérem” és „Köszönöm”, és nagyszerű a modoruk.

Denzel és Pauletta Washington

1611799563_1221007184584052.jpg

Az Oscar-díjas színész úgy tűnik, hogy az egyik legszigorúbb sztárszülő. A színésznek már 4 felnőtt gyermeke van, és mivel egyikük sem vett részt még egy apró botrányban sem, feltételezhetjük, hogy Washingtonék nagyszerű munkát végeztek. Nemcsak szigorú szabálylistával rendelkeztek, hanem a gyerekeknek magázniuk is kellett a szüleiket. Természetesen a gyerekeknek rendkívül tisztelettudónak is kellett lenniük a szüleikkel.

Jessica Alba

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#4thofjulyweekend

Jessica Alba (@jessicaalba) által megosztott bejegyzés,

HIRDETÉS

A híresség gyerekei szintén a sarokban állnak. Kicsi korukban, amikor Jessica lányai veszekedtek, és elvettek dolgokat egymástól, büntetésképpen a sarokban álltak.

Gwyneth Paltrow

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

bona nit des de les muntanyes de Barcelona. Poma, Moisès i jo

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés,

Nemcsak az Oscar-díjas színésznő és életstílus-guru tart szigorú diétát, hanem az egész család számára szigorúan alacsony szénhidrát-tartalmú, gluténmentes étrendet érvényesít. A színésznő elismeri, hogy néha ott van az a sajátos éhség, ami a szénhidrátok elkerülése miatt adódik, és gyermekei gyakran panaszkodnak miatta. Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lehet a gyermekkor tészta, pizza, chips és sütemény nélkül.

Jennifer Lopez

171503241_2112210078104325.jpg

Az énekes családjában van egy szigorú szabály: a szórakozást ki kell érdemelni. Ahhoz, hogy nézhessék a tévét és videojátékozhassanak, az ikreknek jól kell viselkedniük és tanulniuk a hét folyamán.

Megan Fox

HIRDETÉS

756785973_735221008364704.jpg

Úgy tűnik, hogy a TV tilalom nagyon népszerű szabály a hollywoodi családokban. A Transformers sztárja azonban tovább ment: családjában a TV, a táblagépek, a számítógépes játékok és az internet-hozzáférés a gyermekek számára teljes mértékben tiltottak. Csak néha nézhetnek filmeket vagy rajzfilmeket.

Julia Roberts

1058802184_438522100894475.jpg

Hollywoodi egyik legszebb színésznője 3 gyermekének van egy listája a követendő szabályokról. És a legszigorúbb a gyorsétel és a cukor tilalma. A fagylalt és a sütik csak különleges alkalmakkor engedélyezettek.

 

Forrás:
HIRDETÉS