12 bosszantó szokás, amellyel a nők az őrületbe kergetik a férfiakat

HIRDETÉS

Amióta világ a világ, a nemek harcban állnak egymással. És ez így lesz az utolsó pillanatig, amíg létezik a Föld. Másmilyenek vagyunk, ami a férfinak természetes, az a nőnek elképzelhetetlen, és fordítva: amit a nők szeretnek, a férfiaknak legtöbbször eszébe sem jut. Ez nem rosszindulat, vagy provokálás, egyszerűen másképp lettünk programozva, az agyunk egészen máshogy lett behuzalozva. Ennek eredményeként számtalan dolog van, ami egy kapcsolat vagy ismerkedés során az egyik felet zavarhatja a másikban. Most ezek közül mazsolázgattunk!

Rákényszeríti a másikra a saját akaratát, elképzeléseit

1792141581_1529946711080679.jpg

A nőknek vannak bizonyos elképzeléseik a jövővel kapcsolatban, amit nem feltétlen egyeztetnek időben a párjukkal. Ez mindkét fél esetében csalódásokhoz és frusztrációhoz vezethet. Érdemes ezért időben megbeszélni és nem elvárni olyan dolgokat, amik csak a nő fejében voltak tervben.

Nem fogalmaz egyértelműen

HIRDETÉS

Szinte minden férfi számára ismerős az a szituáció, amikor a nő utal valamire és várja, hogy a férfi kitalálja a gondolatait. Ha pedig a ez nem sikerül neki, akkor egyből megsértődik. A férfiak az egyenes, pontos megfogalmazást szeretik. Nincs szükségük különböző rejtvényekre, ködösítésekre.

Gyerekes viselkedés

372255744_316581108086285.jpg

A nők képesek akár jelentéktelen dolgokon is rágódni és vitatkozni. De az érzelmek áramlása egy olyan emberhez, aki logikus és tiszta beszédhez szokott, inkább csak ijesztő. A legtöbb férfi szeretne felelősséget vállalni az érzelmeiért. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell érzelmeket mutatni, de ki kell dolgozni a partner reakciójának a kiszámításának a képességét.

Csapdákkal teli kérdések

HIRDETÉS

“Kövérnek tűnök ebben a ruhában? Szerinted is felszedtem pár kilót?” És még folytathatnánk a sort hasonló kérdésekkel. Egy férfitól nem kérdezünk ilyeneket, mert nincs rájuk jó válasz. Ha igazat mond az a baj, ha pedig hazudik, akkor az.

Rendetlenség

931192765_1376611080936331.jpg

Meglepően hangozhat, de bizonyos felmérések szerint a férfiak pont ugyanannyira rendszeretők mint a nők, és a nők pont ugyanannyira rendetlenek, mint a férfiak. Egy párkapcsolat alapköve a megfelelő higiénia, tisztaság, azaz az igényesség.

Más nők kritizálása

Ezzel a nők csak magukat próbálják önigazolni, de erre a férfiak nem kíváncsiak. Ettől se neked, se neki nem lesz jobb semmi. A pletykálás is igazából csak arra jó, hogy tudat alatt másokat próbáljunk manipulálni.

Nem tartja tiszteletben a másik privát szféráját

HIRDETÉS

905612626_1911108095449059.jpg

Ez általában az összeköltözéskor jön elő, és kezdetben még viccesnek hat. Viszont ha egy férfi nem teszi szóvá, akkor később nem léphet majd a feleség jóváhagyása nélkül. A nők sokkal szociálisabbak, mint a férfiak és úgy gondolják jobb, ha közel állnak egymáshoz. De a férfiaknak ezzel szemben szükségük van a személyes térre, ahol magabiztos és nyugodt lehet.

Nem mer önmaga lenni

HIRDETÉS

27771809_760583110811469.jpg

Vegyük a sminkelést. A smink ideális módja annak, hogy kihangsúlyozzuk az erősségeinket és elfedjünk apróságokat. De azért próbáljunk természetesek maradni, és ne vigyük túlzásba A kozmetikumok hiánya azt jelenti, hogy a nőben van önbecsülés, mert nem szégyelli magát megmutatni a világnak és a párjának. A túl sok smink pedig azt jelentheti, hogy nem elég magabiztos. Ugyanez igaz az öltözködés esetén is.

Főnökösködés

A másik elnyomása komoly konfliktusokhoz vezet. Tény, hogy, minden kapcsolatban van egy vezető, aki a fontos döntéseket hozza és ez nem mindig a férfi. De a parancsolgatás soha nem vezet jóra, mert egy idő után betelik a pohár.

Játssza a buta, védtelen fruskát

913027190_2110812139721728.jpg

Egy nőnek legyen méltósága. Persze szeretik érezni a férfiak, hogy van kit megvédjenek, de nem szabad átesni a ló túloldalára. Egy bizonyos mértékig még oké, de ha túlzásba viszed, akkor a férfi bizalmatlanná válik.

Forrás:
HIRDETÉS