14 elképesztő híresség, akik bizonyítják, hogy az életkor csak egy szám

HIRDETÉS

Néhány hírességre nézve azt gondolhatjuk, hogy ismerik az örök ifjúság titkát. Ellenkező esetben hogyan magyarázhatjuk meg, hogy 10 vagy akár 20 évvel fiatalabbnak néznek ki a valódi életkoruknál? A tudósok nemrégiben kutatást végeztek, amely bizonyítja, hogy az emberek eltérő sebességgel öregszenek. Ez a sebesség elsősorban a külső tényezőktől, nem pedig a genetikától függ, ahogy azt korábban gondoltuk. Tehát a jó hír az, hogy fiatalabbnak tűnhetsz, ha rendszeresen sportolsz, megfelelő étrendet követsz, kozmetikushoz jársz, és lemondasz a rossz szokásokról.

Készítettünk egy összeállítást olyan hírességekről, akik ámulatba ejtenek a megjelenésükkel, mert fiatalabbak néznek ki a koruknál.

1. Miranda Kerr, 35 éves

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Our new @koraorganics Noni Glow Sleeping Mask contains natural Hyaluronic Acid which helps boost moisture levels in your skin and deeply hydrates #noniglow (link in bio)

Miranda (@mirandakerr) által megosztott bejegyzés,

A szupermodell, Miranda Kerr már 35 éves, de „gyermek-szerű” arcának, nagy szemeinek és az arcán lévő gödröcskéknek köszönhetően ezt nehéz elhinni. Ma 2 gyermek édesanyja, és az egyik legkeresettebb modell.

2. Iman, 62 éves

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#BeautyFriday Best part of going out is getting ready! Makeup & photo @porschefabulous Get the look @imancosmetics #IMANcosmetics

IMAN (@the_real_iman) által megosztott bejegyzés,

Iman szomáli modell nem változott az évek során. A legendás Yves Saint Laurent múzsája és David Bowie özvegye tavaly 63 éves lett. Nehéz azonban elhinni, hogy több mint 40 éves.

HIRDETÉS

3. Ellen Page, 31 éves

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@ ellenpage által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik, hogy Ellen Page nem változott, mióta a Juno-ban szerepelt, pedig 12 év telt el azóta. Talán a tini-szerű öltözködési stílusa vagy az a tény, hogy nagyon kevés sminket visel, de a színésznő még mindig úgy néz ki, mintha középiskolás lenne.

4. Christie Brinkley, 63 éves

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@totalgymdirect is worth every penny because as you know health is your greatest wealth plus it wont cost you a fortune! Coming up right now on @qvc

Christie Brinkley (@christiebrinkley) által megosztott bejegyzés,

Úgy látszik, hogy Christie Brinkley modell megtanulta megállítani az időt. 64 évesen, még mindig olyan fiatal és friss. Valószínű, hogy a titka a fitnesz edzéseiben rejlik. 62 éves korában Brinkley megjelent a Sports Illustrated különleges kiadásában, fürdőruhában, a lányai mellett.

5. Jane Fonda, 81 éves

A legendás színésznő tavaly decemberben töltötte be a 81. életévét, de nem néz ki annyinak. Jane Fonda még mindig mozifilmekben forgat. A közelmúltban megjelent a Könyvklub nevű új komédia, amiben ő játszotta az egyik fő szerepet.

6. Heidi Klum, 45 éves

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

And that’s a wrap !!!!! Wishing everyone a great weekend

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

HIRDETÉS

Heidi Klum, a 45 éves modell és 4 gyermek édesanyja gyönyörű. A közelmúltban, Instagram-oldalán bejelentette eljegyzését a 29 éves zenésszel, Tom Kaulitz-al.

7. Cindy Crawford, 52 éves

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Makeup test for tomorrow’s shoot

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

A legendás modell, Cindy Crawford lenyűgöző megjelenésével megdöbbenti rajongóit. Nehéz elhinni, hogy hamarosan betölti az 53-at, és hogy egy 17 éves lány édesanyja.

8. Halle Berry, 52 éves

Halle Berry saját példája azt mutatja, hogy a rendszeres testmozgásnak köszönhetően könnyedén be lehet csapni az időt és 40-nek kinézni, amikor valójában már elmúltál 50. Sőt, a színésznő a 22 éves kora óta szigorú diétát tart – attól a pillanattól, amikor diagnosztizálták nála a cukorbetegséget.

9. Salma Hayek, 52 éves

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thank you for my glamHair by @miguelmartinperezldn Make-up @sarahjanewai #Yugen #friezelondon #serpentinegallery

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

HIRDETÉS

Az 52 éves Salma Hayek strandfotóit nézegetve az Instagramjában nehéz elhinni, hogy a színésznő több mint 35 éves. Úgy tűnik, kicsit sem változott meg, mióta az Alkonyattól pirkadatig című kultuszfilmben játszott.

10. Reese Witherspoon, 42 éves

Reese Witherspoon 42 éves, de úgy néz ki, mint a 19 éves lánya nővére. Az örökké fiatal színésznő szinte nem változott, mióta a Doktor Szöszi című filmben játszott, pedig 18 év telt el a megjelenése óta.

11. Andie MacDowell, 60 éves

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@papermagazine

Andie Macdowell (@andiemacdowell) által megosztott bejegyzés,

Az elegáns és stílusos Andie MacDowell-t nézve nehéz elfogadni azt a tényt, hogy már betöltötte a 60-at. Nem változott az elmúlt 20 évben, és még mindig megkapja a szívtipró szerepeket a filmekben.

12. Thomas Sangster, 28 éves

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

in black#thomassangster

Thomas Sangster (@iamthomassangster) által megosztott bejegyzés,

A Trónok harcában és Az útvesztőben szereplő Thomas Sangster színész hamarosan 30 éves lesz. Ez a tény nem akadályozta meg abban, hogy tizenéveseket játsszon, és mindez azért van, mert 20 évesnek néz ki.

HIRDETÉS

13. Jim Parsons, 45 éves

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A @normancook photo bomb of me and @missmayim

Jim Parsons (@therealjimparsons) által megosztott bejegyzés,

Nehéz elhinni, hogy az Agymenők legendás Sheldonja már 45 éves. Amikor elkezdte forgatni a sitcomot, már 33 éves volt, és úgy tűnik, azóta kicsit sem változott meg.

14. Samuel L. Jackson, 70 éves

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

June edition of @gentlemansjournal. Great sartorial effort put in by all!!#incredibles2#frozoneintheflyzone

Samuel L Jackson (@samuelljackson) által megosztott bejegyzés,

Samuel L. Jackson már 70 éves, de inkább úgy néz ki, mint a fiatalabb énje a Ponyvaregényből, mintsem egy öregember. A színész aktívan posztol az Instagram-oldalán, és a forgatási menetrendje hónapokra előre tele van.

Kit adnál hozzá ehhez a listához? Kérjük, mondd el nekünk kommentben!

 

Forrás:
HIRDETÉS