Két évvel apja halála után a lánya ajándékot kap tőle az esküvője napján

HIRDETÉS

Egy nő, aki pár évvel édesapja elvesztése után házasodik, ajándékot kap tőle – ez egy levél volt, amit arra az esetre írt, ha nem érne oda az eseményre.

POP!!!! Ez volt a hang, amit Kelly ragyogó kék lufija adott ki, amikor a kertjükben ültetett ritkított rózsabokorra szállt le.

A hangot gyorsan követte a hétéves Kelly jajveszékelése, aki játszott vele. Az apja, Evan Johnson a garázsában bütykölte a teherautóját – egy olyan szerkezetet, amelyet ő maga épített az alapoktól kezdve.

HIRDETÉS

Amikor meghallotta a pukkanást, tudta, mi következik, és már elindult a kislánya felé, mire az első szúrós jajveszékelés elhangzott. Az ő kislánya nagyon élelmes volt.

„Sajnálom a lufidat, drágám” – mondta neki. „De ha becsukod a szemed, és húszig számolsz, apuci visszafordítja az időt, hogy újra a tiéd lehessen.”

„Megígéred?” – kérdezte a kislány, és felnézett rá nagy őzike szemeivel, amelyeknek színe az ég színe volt – akárcsak az övé.

HIRDETÉS

„Megígérem, tökfej. Most pedig menj, és csukd be a szemed” – mondta. Amint a lány megtette, otthagyta, és gyorsan a ház elé ment, ahol a biciklije várta.

Gyorsan, mint a golyó, a rajongó apa elkerekezett a legközelebbi kisboltba, amit talált, és vett tíz kék lufit. Lánya éppen akkor ért nullára, amikor az egyik lufival megjelent az udvaron.

HIRDETÉS

„Drágám, visszafordítottam az időt! Nézd, mi van nálam!” – mondta, miközben lassan megtöltötte a lufit levegővel.

Kelly el volt ragadtatva, és kuncogásban tört ki, miközben türelmetlenül várta, hogy átvegye az új lufit, mielőtt megölelte volna. A lufik később elhalványultak Kelly emlékeiből, de 15 évvel később, az esküvője napján eszébe jutottak.

Édesapja két évvel korábban hunyt el egy súlyos szívbetegségben, ami miatt gyakran elvesztette az eszméletét. Egy nap egyszerűen nem ébredt fel.

HIRDETÉS

Kelly-nek és édesanyjának, Evelynnek is nagyon hiányzott. Ő és Evan rettenetesen szerették egymást – a kapcsolatuk olyan gyönyörű volt, hogy a lányuk úgy döntött, ezt használja majd mintául a sajátjához.

Ez vezetett el őt a lelki társához, Gray Sandershez. Egy művészeti kiállításon találkoztak, és élénk vitába keveredtek a művészetről, és arról, amit a gazdagok évtizedek óta felhasználnak arra, hogy elérjék.

Miután vége lett, mindketten nem akartak elválni egymástól. „Most már valószínűleg mennem kellene” – mondta Gray, amikor kiléptek a múzeumból, ahol a kiállítás zajlott.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »