5 árva fiú találta meg Lincoln portréját és ládáját az üres mező mellett, 13 évvel később visszatértek értük

HIRDETÉS

Öt árva testvér gyakran játszott egy elhagyatott mezőn. Egy nap rátaláltak a néhai Lincoln elnök régi portréjára és egy régi dolgokkal teli ládára. Elhatározták, hogy elrejtik ezeket a dolgokat, és tizenhárom évvel később ez megváltoztatja az életüket.

Peter, Adam, Edmond, John és Scott fiatalon árvákká váltak, amikor szüleik tragikus módon meghaltak egy hurrikánban, amely elpusztította a városukat. Míg az öt gyerek iskolába járt, szüleik egy mezőn dolgoztak farmerként, amikor a katasztrófa bekövetkezett.

HIRDETÉS

A testvérek elválaszthatatlanok voltak, és miután megtudták szüleik halálát, a legidősebb, Peter azt kérte, hogy mindannyian ugyanabba az árvaházba kerüljenek, hogy ne kelljen szétválasztani őket. Az öt testvért megsajnálva a szociális munkások mindent megtettek, hogy együtt tartsák őket, és pontosan így is történt.

Iskola után a fiúk gyakran baseballoztak, mielőtt hazamentek volna az árvaházba. A közelben volt egy üres pálya, és napnyugtáig együtt játszottak.

Peter, Adam, Edmond, John, John és Scott annyira élvezték a baseballt, hogy minden nap játszottak egy elhagyatott pályán.
HIRDETÉS

Velük tartott egy kóbor kutya is, amely az árvaház közelében tanyázott. Ahogy a fiúk játszottak vele, és adtak neki enni és inni, a kutya követte a fiúkat, bárhová mentek. Úgy döntöttek, hogy a “Stinky” nevet adják neki.

Egy nap, miközben gyakoroltak, Adam véletlenül túl erősen megütötte a baseball-labdát, ami végül a pálya melletti erdőben landolt. Stinky futott és követte a labdát, végül megtalálta azt.

HIRDETÉS

Ahelyett azonban, hogy a labdával együtt visszafutott volna, mint általában, Stinky ugatni kezdett. A testvérek kíváncsian odaszaladtak hozzá. Amikor odaértek, a földön egy bekeretezett képet találtak egy ismerősnek tűnő férfiról és egy ládát. Stinky azonnal ásni kezdett.

“Várj egy percet – mondta Peter, és felvette a keretet. “Ez Lincoln elnök!”

Stinky ugatni kezdett, miközben a baseball-labda után szaladt.
HIRDETÉS

“Mi van nálad, Stinky?” Adam megkérdezte, miközben a kutya továbbra is gyorsan ásott. Ekkor egy régi doboz került elő, és Adam felvette.

“Egy arany olajlámpa, arany iránytűk, kis kardok, egy kalap, könyvek és néhány arany karkötő. Mit kezdjünk ezekkel?” Kérdezte Edmond, miközben átnézték a doboz tartalmát.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »