6 dolog, mely kizárja a félrelépés lehetőségét egy kapcsolatban

HIRDETÉS

Sajnos igen gyakran fordul elő egy párkapcsolatban, hogy a felek rájönnek, hogy talán mégsem életük párját találták meg a másik személyében, és azon kapják magukat, hogy más karjaiban keresik a boldogságot. Amellett, hogy az árulásnak eddig a szintjéig soha nem szabadna elmenni, és jobb még időben kilépni a nem működő kapcsolatból, fontos azt is tisztázni, hogy valójában mindkét fél tehet arról, hogy idáig fajultak a dolgok, és utólag jön rá az ember, hogy mi mindent kellett volna másképp csinálni.

Összegyűjtöttük a legalapvetőbb dolgokat, amelyek a nők és a férfiak keresnek a párjukban, és ha hosszabb idő után sem kapják meg ezeket, akkor előbb-utóbb kilépnek a kapcsolatból, valószínűleg egy új társ oldalán, akiben látszólag jobban megvannak ezek a tulajdonságok (aztán hogy ez tényleg így van-e, majd az idő eldönti)

1.

122518238_1112081302354434.jpg

Nők: Beszélgetésre van szükségük

A nőknek szükségük van arra, hogy a férfi meghallgassa őket, és visszajelzést adjon a hallottakról. Az udvarlás során egy pár boldogan társalog egymással, és fontos, hogy ez a házasságuk alatt is ugyanígy maradjon. William F. Harley szerint ahhoz, hogy a nőnek ez az igénye kielégülhessen, a férfitól 15 óra figyelemre van szükség hetente, mikor meghallgatja őt. Ez napi több mint 2 órát jelent.

HIRDETÉS

Férfiak: A párjuk egyben a barátjuk is legyen, akivel lehet szórakozni

A nők gyakran osztoznak a párjuk hobbijában, míg az udvarlás tart. Elmennek vele horgászni, meccset nézni. A házasságban vagy mindketten megpróbálják megadni azt, hogy a párjuk élvezhesse a hobbiját, vagy hagyják, hogy a férjük egyedül menjen kikapcsolódni. De a férfiak számára nagyon fontos, hogy a feleség jó társaság legyen. A pszichológus szerint a feleséggel való kikapcsolódás a második legfontosabb dolog a férj számára.

2.

558373720_680474401208147.jpg

Nők: Gyengédség és romantika

Egy nőnek a gyengédségen túl ragaszkodásra és szeretetre is szüksége van. Ezeket többféleképpen ki lehet fejezni számára: virággal, csókkal, öleléssel, telefonálással, gondoskodást sugalló gesztusokkal. Ezektől a nő úgy érzi, hogy biztonságban és jó helyen van.

Férfiak: Együttlét

HIRDETÉS

A nők gyakran alábecsülik a férfiak igényét. Willard F. Harley szerint az, hogy a férfiaknak szükségük van a huncutkodásra, a nőknek pedig a gyengédségre, nagyon is összekapcsolódik. Ha a férfi a szeretet és a gyengédség semmi jelét nem mutatja, esélye sincs az együttlétre. Ez ugyanígy működik fordítva is: ha egy nő nem hancúrozik a férfival, nem várhat tőle gyengédséget sem.

3.

1358620978_312081596039387.jpg

Nők: Biztonságos anyagi háttér

A nőknek szükségük van arra, hogy a férjükkel közösen megteremtsék azt az anyagi háttért, ami szükséges az élethez, a stabilitáshoz, a biztonságérzethez, a családalapításhoz.

HIRDETÉS

Férfiak: Kényelmes otthon

A férfiak mindennap sok problémával és feladattal találják szemben magukat, ezért számukra fontos, hogy az otthonuk rendezett hely legyen, ahol tudnak pihenni. Ez az igényük olyannyira erős, hogy még álmodni is szoktak róla.

4.

1367764405_658894412081732.jpg

Nők: Jó apa legyen

A nő számára fontos, hogy a férje a fiúk számára példakép, a lányuk számára pedig a tökéletes férfi legyen. A férfinak bizonyos feladatokat is kell vállalni a gyerek nevelésében és tanításában.

Férfiak: A párjuk felnézzen rájuk

HIRDETÉS

A férfi számára fontos, hogy büszke lehessen magára, és tudja, hogy a párja felnéz rá. Az őszinte tisztelet komoly motiváló erő a férfi számára. Ez ösztönzi arra, hogy még többet tegyen le az asztalra.

6.

693635871_50455201208184.jpg

Nők: Őszinteség

A nőknél a bizalom alapja a párjuk őszintesége. Hogy ne vesszen el a bizalom, nagyon fontos, hogy a férfi még a legapróbb részleteket illetően is őszinte legyen.

Férfiak: A párjuk adjon magára

Valljuk be: a férjek nem fogják csak azért értékelni a feleségüket, mert az okos. Szükségük van arra is, hogy a párjuk vonzó legyen, adjon a külsejére.

Forrás:
HIRDETÉS