6 megdöbbentő ok, amiért az emberek megcsalják a szerelmüket. Így lehet elkerülni!

HIRDETÉS

Amikor valaki szerelmes, általában a felhők fölött érzi magát és úgy gondolja, hogy semmi sem állhat a boldogsága útjába. Nos, ez a történelem során bebizonyosodott, hogy nem így van, számtalan olyan tényező állhat a boldogság útjába, mint például hazugság, anyagi helyzet, tiszteletlenség, vagy épp megcsalás. Egyetlen ember sem akarja megtapasztalni azt, milyen érzés, mikor átejtenek a palánkon egy harmadik fél miatt. A legelszomorítóbb, hogy nagyon sok ember lép félre, különböző okok miatt. Mai cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk miért csalják meg egymást a párok.

Ki lép félre először egy kapcsolatban?

Rengeteg tanulmány készült ezzel a témával kapcsolatban, amelyből kiderült, hogy a nők ugyanakkora valószínűséggel lépnek félre, mint a férfiak. Alicia Walker több, mint 50 olyan nővel beszélt, akik 24 és 54 év között voltak. A The Secret Lives of Cheating Wives című könyvéből kiderült, hogy a nők 40-es éveik elején lépnek először félre, úgy, hogy igazából nem szándékoznak kilépni házas életükből, csak egy kis kalandra vágynak.

Viszont az meg kell jegyeznünk, hogy a nők és a férfiak teljesen más okból kifolyólag csalják meg partnerüket. A férfiakat többnyire a vágy hajtja, míg a nőket inkább az érzelmek.

816768368_1991220804223004.jpg

Íme néhány ok, amiért a felek megcsalják egymást:

343319834_1381220805901784.jpg

1, Szenvedély hiánya.

HIRDETÉS

Ez a leggyakoribb ok, ami miatt félrelépnek a felek. Lehet, hogy az érzelmi kötődés megvan, de az nem elegendő, ugyanis a kapcsolatban fontos, hogy legyen szenvedély. Ha ez hiányzik, akkor bekövetkezik a félrelépés.

Hogy lehet elkerülni:

Beszélj a partnereddel a szükségleteidről, úgy, hogy eközben az övét nem tagadod meg.

Ne félj új dolgokkal kísérletezni.

Ha nem tudod egyedül megoldani a problémát és a helyzetet, keress fel egy szakembert, aki segít.

432818271_56932632208057.jpg

2, Érzelem hiánya.

Ez nagyon rossz dolog, hiszen ha nincsenek érzelmek, akkor nincs intimitás, ha nincs intimitás, akkor az illető depresszióba esik és elkezd olyan ember után érdeklődni, aki boldoggá teheti.

Hogy lehet elkerülni:

Mindig felelősséget kell vállalni a cselekedeteidért. Ha hibát követsz el, mindig kérj bocsánatot, mert a megoldatlan dolgok még több problémát szülnek.

HIRDETÉS

Próbálj egyensúlyt találni a munka valamint a személyes életed között.

Jegyezd meg, hogy a partner mindig minden körülmények között jogosult saját véleményt alkotni. Ahelyett, hogy elégedetlenkedsz, köss kompromisszumot.

85441573_822080514499738.jpg

3, A partner más valakibe lett szerelmes.

Igen, ez egy nagyon fájdalmas lehet minden ember számára, hiszen a szerelem egy nagyon kiszámíthatatlan dolog. Ki tudja, lehet egyszer beülsz egy kávéra valahova meglátsz valakit és bumm azonnal megtörténik. Ezt nem igazán lehet megmagyarázni, mert olykor a kémia, a sors vagy akár a karma is kiváltó ok lehet. Szóval nagy esély van arra, hogy az egyik fél hirtelen kiszeret a másikból.

Hogy lehet elkerülni:

Minden egyes kapcsolatban van kihívás, amivel meg kell birkózni. Mivel senki sem tökéletes a másik felet úgy kell elfogadni, ahogy van. Fontos, hogy a romantika fent legyen tartva. Ha valaki nagyon ragaszkodik a munkájához, úgy is fel lehet fogni, mivel a munka fejleszti a jellemet.

Mondd napi szinten a párodnak, hogy szereted, még akkor is, ha tisztában van vele. Tiszteld a párodat és a függetlenségét, és ne próbálj rá olyasmit erőltetni, amit nem akar.

HIRDETÉS

1811863924_1220806539829227.jpg

4, A harag a félrelépés kiváltója.

Ha azt gyanítod, hogy a partnered hazudott neked, vagy tudod, hogy megbántott semmi értelme annak, hogy bosszút állj rajta, mert a harag csaj szítja a tüzet.

Hogy lehet elkerülni:

Koncentrálj magadra és a partneredre. Tény, hogy te nem vállalhatsz más cselekedeteiért felelősséget, viszont a sajátjaidért igen. A nyugalom és a béke sokkal több hasznodra lesz, mint a harag.

Ahelyett, hogy egyből mást hibáztatnál a dolgokért, próbáld kibeszélni a benned lévő indulatokat.

Elemezd a problémát és próbáld megtalálni a köztes megoldást. A partnered valószínű meg fogja bánni a tetteit, ha ésszerű és nyugodt ember képét mutatod.

2143121768_1322080612625567.jpg

5, Új lehetőségek iránti érdeklődés.

Valójában bárhol, bármikor szembesülhet a párod azzal, hogy új dolgok vagy esetleg emberek iránt érdeklődik. Ilyenkor a cél az adott tárgy vagy személy figyelmének megszerzése. Olyan, mint egy verseny, ahol teniszezés helyett flörtölni kell valakivel, hogy lássa még mindig kapós. Annak ellenére, hogy szeret a partnered ez igazi kihívást jelent számára, ami felcsigázza.

HIRDETÉS

Hogy lehet elkerülni:

Figyelj a partneredre, ha már a kapcsolat elején túl sok figyelmet szentel más embereknek az egy nagyon árulkodó jel. Elképzelhető, hogy a partnered még nem készült fel egy komoly kapcsolatra.

491989900_723220806929574.jpg

6, Elkötelezettség hiánya.

Egyes emberek számára egy párkapcsolatban nemcsak két személynek van hely, hanem többnek is.

Hogy lehet elkerülni:

Ha te hagyományos két felállásos kapcsolatra vágysz, akkor ezt beszéld meg a partnereddel. Jobb, ha már az elején tisztázva van a helyzet, mielőtt súlyosabb kárt okoz a szívednek.

705338200_422080730326481.jpg

via

Forrás:
HIRDETÉS