6 titok, amelyet a férfiak soha nem fognak elárulni!

HIRDETÉS

A közvélekedés úgy tartja, hogy csak a nőknek vannak titkaik, és a nők azok, akik 100 százalékosan ismerik a párjukat, és annak minden titkát. Azonban bármilyen meglepő, a férfiak is tudnak titkot tartani, még úgy is, ha már több évtizede élnek a feleségükkel, párjukkal.

HIRDETÉS

729886001_1252918060805398.jpg

Most következzen a férfiak 6 leggyakoribb titka, amelyről a nők sem tudnak!

1. A férfiaknak is szükségük van a nő támogatására

HIRDETÉS

A nők hajlamosak minden gondjukat, bajukat megosztani a párjukkal, hogy mi történt a munkahelyükön, vagy melyik családtagjuk mondott csúnyát róluk. A férfiak ezzel szemben hallgatnak, nem osztják meg a kellemetlen tapasztalataikat, de ez még nem jelenti azt, hogy ne nyomasztaná őket semmi. Ilyenkor a nők jó ha tudják, hogy a férfinak szüksége van az ő támogatásukra, törődésükre. Csak ezt rendszerint eltitkolják.

2. A férfiak megnéznek más nőket

Egyszerűen ilyenek a férfiak, de ez nem azt jelenti, hogy mindig amikor megnéznek egy nőt, meg is akarják csalni a párjukat, ez a program egyszerűen a fejükbe van, és kész.

3. Nekik is vannak fóbiáik

HIRDETÉS

Minden férfi igyekszik titokban tartani, hogy mitől retteg, mert félni nem férfias, sőt akár szégyen is, főként ha kutyáktól, viharoktól, vagy a magasságtól fél valaki.

4. Sok butaságot gondolnak

Az, hogy a férfiak logikusan, ésszerűen gondolkoznak, az egyrészt igaz lehet, másrészt pedig a férfiak agyán is számtalan őrült, buta gondolat fut át, amit egyáltalán nem gondolnak komolyan, sőt inkább a vicc és lazítás kedvéért van az egész.

5. Nem érdeklik őket a részletek

HIRDETÉS

A férfiak teljesen különböznek a nőktől, ők inkább az átfogó problémákat látják, a nagy képet nézik, apró részletekbe nem mennek bele. Ez a nők asztala, ők képesek minden problémát darabjaira szedni, és majd összerakni.

6. Fura dolgokat csinálnak, mikor egyedül vannak

Titokban használnak hajbalzsamot, de hidratáló krémeket, szemöldökcsipeszt is, azonban amikor a feleségük mondja, hogy kenjék be a kezüket krémmel, hogy ne száradjon ki a bőrük, akkor tiltakoznak, mert az már túl nőies.

Néha nehéz megérteni a férfiakat, de így gondolja minden férfi a nőkről is.

Forrás:
HIRDETÉS