8 celeb, akiket fogyásra biztattak, de nem hallgattak rá, és így is nagy sikereket értek el

HIRDETÉS

Ha megnézzük J.Lo-t, Misty Copeland-et és Jennifer Lawrence-t, nehéz elképzelni, hogy a testük különböző volt az átlagos szépségszabványtól. De ezeknek a nőknek sikerült átfordítaniuk a saját képességeiket hatalommá, bizonyítva, hogy nem kell minden szabványt betartani ahhoz, hogy szeresd magad és sikeres legyél.

Az 5percblog úgy véli, hogy a természetes szépség csodálatos. Vess egy pillantást néhány híres emberre, akiknek meg kellett védeniük azt a jogukat, hogy önmaguk legyenek, és sikerült is nekik.

Jennifer Lopez

619709420_917405382210060.jpg

Jennifer Lopez az egyik legsikeresebb énekesnő. Híres táncos és színésznő is. Világszerte több mint 75 millió albumot értékesített. Nemrégiben az Amerikai Divattervezők Tanácsa J.Lo-t az év legstílusosabb nőjévé választotta 2019-ben és ő kapta a Divatikon kategória díját.

De ez nem ment mindig ilyan zökkenőmentesen. Az InStyle-nak adott interjújában Lopez azt mondja, hogy pályafutása kezdetén sokan voltak, akik céloztak arra, hogy leadhatna néhány kilót. De nem érdekelte mások véleménye. És ahogy az idő mutatja, teljesen igaza volt.

Amber Tamblyn

HIRDETÉS

630780139_640209221007215.jpg

Amber Tamblyn amerikai költő és színésznő. Számos filmben vett részt, köztük A kör, a Django elszabadul és olyan TV sorozatokban, mint a Doktor House és a Két pasi – meg egy kicsi. Ő egy önálló és magabiztos nő. De régen minden más volt.

2008-ban Amber Tamblyn a Warner Bros-nál lévő ügynöke befolyásolása alatt állt. A főszereplőt játszotta a Négyen egy gatyában című filmben, és egy feltörekvő fiatal sztárnak nevezték. Az ügynöke felhívta, gratulált neki a sikerhez, és azt mondta, hogy Ambernek fogynia kell. Ez a helyzet nagyon rossz hatással volt Amber önbecsülésére.

Ma Tamblyn támogatja a #TimesUp mozgalmat és küzd a nők jogaiért különböző területeken.

Misty Copeland

1082688293_1370221007009612.jpg

Misty Copeland egy balett-táncos, aki az amerikai balettszínház első afro-amerikai prímabalerinája lett. Ő a megtestesült báj és elegancia. De még a balerinák is szenvednek a kritikusok miatt, akik azt állítják, hogy testük olyan eszköz, amelynek meg kell felelni a balett hagyományos esztétikájának. Pályafutása kezdetén Misty kénytelen volt fogyni.

A szakemberek nyomása miatt elkezdett foglalkozni az egészségével kapcsolatos problémákkal. De sikerült leküzdenie ezeket a kihívásokat, és bebizonyította, hogy semmi sem tudja megállítani a valódi tehetségeket. 2015-ben Misty Copeland a Time magazin 100 legbefolyásosabb emberének listáján találta magát.

HIRDETÉS

Ashley Benson

839939539_369221008597771.jpg

Ashley Benson egy amerikai színésznő, jól ismert az Életünk napjaiban és a Hazug csajok társaságában játszott szerepéről. Annak ellenére, hogy meglehetősen kicsi, általában olyan problémával szembesül, ahol bizonyos szerepekhez túl kövérnek tartják. Ashley nem törődik a súlyával, és úgy gondolja, hogy egy embernek nem kell fogynia, ha nem érzi, hogy szüksége van rá.

Ashley Graham

624836749_333842210098316.jpg

Ez az amerikai plus size modell inspirálja a nőket az egész világon, hogy higgyenek magukban. Ashley Graham olyan híres márkákkal dolgozott, mint a Ford Modellügynökség, a Glamour, a Levi’s, Lane Bryant, Marina Rinaldi és az Addition Elle. Nehéz elképzelni, hogy ez az erős nő a saját önbecsülésével kapcsolatos problémákkal küzdött.

Gyermekkorában más gyerekek nevettek Ashley-n és szülei mindig azt mondták neki, hogy túlságosan kövér. De ezek a kellemetlen helyzetek és ügynökei egyértelmű utalásai, arra késztették Ashley Graham-et, hogy összeszedje magát, és bebizonyította, hogy a modell világ nem csak a vékony lányokra nyitott.

HIRDETÉS

Kelly Clarkson

1340464486_474830322100985.jpg

Kelly Clarkson mindig hajlamos volt a hízásra. Miután megszületett a lánya, és még néhány kilót felszedett, még több kegyetlen kritikával szembesült a közösségi médiában. Katie Hopkins brit újságíró tette közzé a legnegatívabb megjegyzést. De Clarkson nem hagyta, hogy ezek az aljas vélemények befolyásolják az életét, és azt válaszolta a gyűlölködőknek, hogy a szabad világban él, és egyszerűen nem érdekli, hogy mások mit gondolnak a súlyáról.

2018-ban Kellynek sikerült leadnia 20 kg-ot. Pajzsmirigy betegséggel diagnosztizálták. Clarkson egyre nagyobb figyelmet fordított az egészséges táplálkozásra, de még mindig azt mondja, hogy nem szereti a testmozgást, és soha senki sem fogja őt az edzőteremben látni.

Jennifer Lawrence

1616833780_948392210101938.jpg

Jennifer Lawrence egyszerűen gyűlöli a „kövér” szót. Annak ellenére, hogy sok nagyszerű filmje van, nem szereti a szigorú diétákat és az ideális testvonalakat. A brit Harper’s Bazaar-nak adott interjújában, Jennifer megjegyzi, hogy mindenki annyira sovány, hogy amikor egy nőnek normális súlya van, azt mondják: „Ó, ő gömbölyded.”

HIRDETÉS

Úgy véli, hogy illegálisnak kellene lenni valakit kövérnek nevezni a TV-ben.

Tyra Banks

1173646755_1222101012889026.jpg

Tyra Banks egy híres modell, színésznő, énekesnő és televíziós házigazda. Bár most már nagy önbizalma van, meg kellett birkóznia a kegyetlen zaklatással a tömegmédia és a modellkedés világában.

Még mindig fájdalmas neki visszaemlékezni egy olyan helyzetre, amikor egy magazin közölt róla egy fotót fürdőruhában a strandon, melynek címe „Tyra Sertésszelet.” Mi több, egyszer, egy milánói show során 2 varrónő nevezte kövérnek. Még a divattervezők is megtagadták, hogy Tyra-val dolgozzanak a csípője miatt.

Ma Banks megpróbálja az emberek minden korosztályát és minden formáját inspirálni. Ebből a célból volt egy fotózása fürdőruhában a Sports Illustrated: Fürdőruha kiadás számára. Tyra szerint ezek a képek azoknak szólnak, akik valaha is hallották, hogy nem elég jók a súlyuk, koruk, frizurájuk stb. miatt.

Az egyik interjújában Carrie Fisher színésznő azt állítja, hogy a filmipar csak a súllyal és a megjelenéssel törődik, és hogy semmi sem változott karrierje utolsó 38 évében. A színésznő kritizálta Hollywood megszállottságát a megjelenéssel kapcsolatban, és észrevette, hogy azt mondani „fogyj le” olyan egyszerű, mint a „legyél fiatalabb”. A divatipar összes szabálya ellenére mindezek a hírességek hatalmas sikereket értek el, és csodálatos sztárokká váltak.

Küzdenél a jogodért, hogy önmagad lehess, vagy csak követed a megszokott szabályokat? Követnéd vagy alakítanád a divat trendeket?

 

Forrás:
HIRDETÉS