8 személy, akik bizonyítják, hogy az igazi szépség nem határozható meg

HIRDETÉS

Világunkban, ahol a megjelenés mindig fontos volt, a szépségszabványok ugyanolyan gyorsan változnak, mint a divat trendjei. Az élet azonban azt mutatja, hogy mindannyian annyira különbözőek és szépek vagyunk a magunk módján, hogy minden kísérlet arra, hogy beleillünk bármelyik skatulyába, kudarcra van ítélve. A cikkünkben szereplő emberek saját példájukkal bizonyítják, hogy a szépség minden formában és méretben jön létre, és az egyéniség valami olyasmi, amit mindennél jobban dicsérni kell.

Találtunk néhány inspiráló történetet olyan emberekről, akik túlmutatnak a sztereotípiákon, és megkülönböztető sajátosságaikat valami olyanra fordítják, amire büszkék lehetnek.

1. Evita Delmundo

Evita számos sötét anyajeggyel született, amely testét és arcát borítja, és a szokatlan megjelenése miatt az osztálytársai kegyetlenül bántak vele, „szörnynek” nevezték. A gonosz megjegyzések összetörték a lány szívét, de sikerült önbizalmat szereznie, amikor a középiskolai osztálytársak végre elfogadták.

A lány nem hajlandó eltávolíttatni az anyajegyeit, mivel azok része annak, aki ő. 2017-ben még a Miss Universe Malajziába is jelentkezett, hogy bizonyítsa a világnak, hogy a sztereotípiák nem jelentenek semmit, és hogy minden ember szép.

HIRDETÉS

2. TK Quann

Ha megnézed ezt a lányt, egyszerűen nem tudod levenni a szemét az igéző hajából! TK-nak van egy ikertestvére, aki ugyanolyan lenyűgöző göndör, afro-texturált hajjal rendelkezik. Az egyik leggyakoribb kérdés, amit a lányok hallanak: „Ez az összes hajad?”

A rendkívül hosszú, vastag, göndör haj ápolása sok időt vesz igénybe, de a nővérek népszerűsítik a természetes szépséget, és inkább úgy viselik dicsőséges frizuráikat, ahogy van, mint hogy megzabolázzák fonatok, vagy copfok segítségével.

3. Anna O’Brien

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Now for the cutesy, smiley one because it’s too adorable not to share. #plussize #bold #styled #ootd #workwear@larabellenewyork

Glitter (@glitterandlazers) által megosztott bejegyzés,

Anna egy divatmodell, akinek Instagram-fiókja az inspiráció végtelen forrása. Anna színes viseletét bemutató posztjai minden méretű nőt arra inspirálnak, hogy bátrak legyenek, és viseljenek bármilyen színt, amit csak szeretnek.

HIRDETÉS

A könyvében, az „Egy élet tele glitterrel (A Life Full of Glitter)” beszél az ön-elfogadásról, a bizalomról és a test-pozitív attitűdről, amely segít az embereknek abban, hogy higgyenek magukban és szeressék testüket.

4. Bashir Aziz

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@bxsqui #blackfashionstars

The Man Behind The Red Hat (@abdelkeitatavares) által megosztott bejegyzés,

Bashir Aziz egyedülállóan lenyűgöző megjelenését a „vitiligo” nevű állapot magyarázza. A vitiligo okozza Bashir bőrének foltjait, azzal, hogy elveszi a melanint, és fehérré válik. A fiatalember bevallotta, hogy az emberek zebrának vagy tehénnek nevezték, és annyira elégedetlen volt, azzal, ahogyan kinézett, hogy el kellett rejtenie a haját, és az arcát egy kalap alá.

A dolgok megváltoztak, amikor az egyik ember, akivel találkozott azt mondta Bashirnek, hogy modellé válhat. Ezek a szavak arra késztették a fiatalembert, hogy higgyen önmagában és elfogadja rendkívüli megjelenését. Bashir Aziz most sikeres modell, és sokkal boldogabb, pozitívabb ember, ahogy az egyik interjújában elmondta a BBC-nek.

5. Kokie Childers

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

cherishing these years I have with you in my life.

kōkîė (@kokeadile) által megosztott bejegyzés,

Kokie Childers mindig lenyűgözte az embereket gyönyörű, szeplőkkel borított arcával, és göndör hajával. Annak ellenére, hogy hallotta az embereket, hogy csúnya dolgokat mondanak a kinézetéről, sikerült átélnie az egyediségét. A lány azt mondja, hogy nem használ alapozót vagy korrektort az arcán.

HIRDETÉS

6. Sophie Morgan

Sophie egy autó baleset után lebénult, és azóta egy tolószékben mozog. Ez a bátor és elkötelezett lány azonban nem volt hajlandó engedni, hogy egészségügyi problémái visszatartsák a célok elérésétől. Sophie saját üzletbe kezdett, Stella McCartney-nak modellkedett, és a BBC-nél műsorvezetőként dolgozott.

„Az embereknek az az elképzelésük, hogy mivel kerekesszékben vagyok, az életem nyilvánvalóan rosszabb, mint bárki másé, és ez igazán frusztrál engem. Mert tényleg úgy veszem észre, hogy a balesetem óta az életem jobb, mint sok emberé, mert egyszerűen boldogabb és teljesebb vagyok – mondta Sophie az egyik interjújában.

7. Therese Hansson

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Merry ChristmasBeen an awful good girl#merrychristmas #godjul #jul #julafton #christmas #redlips #alopecia #alopeciaawareness #alopeciaareata #alopeciauniversalis #alopeciatotalis #bald #baldgirl

Therese Hansson (@instabytess) által megosztott bejegyzés,

Theresse Hansson először 14 éves korában kezdte elveszíteni a haját, amikor alopeciát (foltos hajhullást) diagnosztizáltak nála. A lány meglehetősen hosszú ideig küzdött, hogy elfogadja az állapotát, és a foltos hajhullását parókák alá rejtette. Évekkel később ő most egy olyan modell, aki több száz embert inspirál, akik ugyanolyan az egészségügyi problémával rendelkeznek, hogy ne féljenek önmaguk lenni.

HIRDETÉS

“Ne rejtsd el – mondja Therese. “Attól csak rosszabbul fogod magad érezni. A megkönnyebbülés nagy köve elhagyja a testedet, ha önmagad tudsz lenni. Bárki, aki nem fogadja el, nem olyan valaki, akire szükséged van az életedben.”

8. Nyma Tang

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I might have filmed an #ASMR video today.

Nyma Tang (@nymatang) által megosztott bejegyzés,

A természet Nyma Tangot bámulatosan sötét bőrszínnel áldotta meg. Csakúgy, mint sok más sötét bőrű nő, tudja, milyen nehéz megtalálni a sminket, amely megfelel az arcszínének. Nyma elindította a Youtube csatornáját, ahol teszteli a sminktermékek legsötétebb változatait, hogy megtudja, hogyan néznek ki valóban a bőrön. Célja, hogy képessé tegye a nőket, hogy a lehető legjobban nézzenek ki és érezzék magukat, és segítse fejleszteni a kozmetikai ipar termékeiket és hozzáállását.

Mit gondolsz ezekről a csodálatos emberekről és történeteikről? Találkoztál már valakivel, akinek a kinézete és a személyisége lenyűgözött? Szeretnénk elolvasni a történeteidet kommentben.

 

Forrás:
HIRDETÉS