8 sztár, akik megmutatták, hogy nincs szebb, mint egy anya teste

HIRDETÉS

Striák, lógó has, sőt hegek is – a szüléssel járó testi változások drasztikusan csökkenthetik az anya önbizalmát. És ha a közösségi média mindig a tökéletes testképet hirdeti, az még rosszabbá válhat. Szerencsére több híres anya lép fel és büszkén mutatja be ezeket a változásokat az egész világ számára, elpusztítva a sztereotípiákat és támogatva más anyákat szülés utáni útjuk során.

Ezekkel a híres anyákkal együtt mi is azt valljuk, hogy az életed minden szakaszában szeresd önmagadat. Ehhez fényképeket gyűjtöttük a szülés utáni testükről, amelyek erőteljes üzenetet küldenek mindannyiunk számára.

1. Iskra Lawrence

375860766_1212590010042688.jpg

2020 nagyon boldog év volt a brit modell számára, mivel ez idő alatt üdvözölte első gyermekét! Követőivel megosztja, hogy az anyává válás sok szempontból megváltoztatta őt, szellemileg és fizikailag is. Sok időbe telik, hogy vigyázzon a testére, és hagyja, hogy helyreálljon, de gyermeke mindig a legmagasabb prioritást élvezi.

HIRDETÉS

2. Amy King

298088053_1619000100488948.jpg

Az amerikai költő minden eddiginél jobban szereti új testét: „A testem nem magazin-tökéletes, de ez vagyok én. Amikor belenézek a tükörbe, egy ANYÁT látok. És nincs ennél nagyobb dicsőség, szeretet vagy áldás!” – mondta Amy. Arra ösztönzi a többi anyát, hogy szeressék a testükben bekövetkező változásokat, mivel ezek segítettek új egy életet teremteni.

3. Katrina Scott

HIRDETÉS

738552343_1689832400100440.jpg

Katrina okleveles személyi edző és szerző volt, akinek tökéletesen szálkás teste volt, mielőtt teherbe esett. Szülés után azonban még szebb lett. 6 nappal a szülés után büszkén mutatta meg összehasonlító fotóit, mondván: „Sokkal büszkébb vagyok a jobb oldali testre. Keményebben küzdöttem érte!”

4. Bekah Martinez

1723780574_904263090010053.jpg

A Nagy Ő sztárja pozitívan nézi a dolgokat, és tippeket ad más anyáknak, hogyan lehet túlélni a szülés utáni időszakot. “Egyél sokat. Sírjál sokat. Kerüld az olyan anya-bloggereket, akik készen állnak az Oscar-ra, nagyjából 3 órával a szülés után. Aludj minden alkalommal, amikor csak tudsz. Szagold meg a babád fejét. Vegyél egy fürdőt. – mondta.

HIRDETÉS

5. Desiree Hartsock

A Nagy Ő sztárja 4 nappal a szülés után osztotta meg fotóit. Szupermodellnek és harcosnak érezte magát, és nagyon büszke volt magára. “Abszolút csoda, hogy testünk mit képes megtenni egy baba hordozásáért és megszüléséért, és mindig annyira lenyűgöz a puszta bölcsessége és természete” – mondta.

Bár nagyon elfoglalt gyermekével, nem felejti el, hogy szánjon egy kis időt magára, és vigyázzon testére, hogy felépülhessen.

6. Kate Hudson

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés

A 41 éves Kate 39 éves korában hozta világra harmadik gyermekét. Nagyon nyitott küzdelmeivel kapcsolatban, és megemlíti, hogy a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt gyermekei és ’énideje’ között.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés

Instagramján megosztja útját, hogyan került újra formába. És el kell mondanunk, eredményei lenyűgözőek!

HIRDETÉS

7. Nadia Essex

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nadia Essex (@ladynadiaessex) által megosztott bejegyzés

Miután megszülte első gyermekét, Nadia nem habozott megmutatni testének változásait a világ előtt. A felépülés nem olyan könnyű, de nem adja fel, és nem adja meg magát, és nagy erőfeszítéseket tesz érte.

8. Brie Bella

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brie Bella (@thebriebella) által megosztott bejegyzés

A visszavonult profi birkózó nemrég másodszor is anya lett. Emlékezteti más anyákat arra, hogy mennyire fontos, hogy szülés után vigyázzanak magukra. Nyitott akar lenni ezzel a folyamattal kapcsolatban, és fotókat oszt meg felépülésének útjáról.

Mi a véleményed erről? Szerinted jó ötlet megosztani a valós testképeket és az ember küzdelmeit a közösségi médiában?

 

Forrás:
HIRDETÉS