A 3 éves fiú, aki két dermesztő éjszakát élt túl az erdőben, azt mondja, hogy egy barátságos medve tartotta őt biztonságban

HIRDETÉS

Január 22-én, kedden, a 3 éves Casey elkóborolt nagymamája udvaráról Ernul városában. Úgy tűnt, hogy a kis srác két másik gyerekkel játszott az udvaron, de egy ponton eltűnt a nagymama lakóhelye mögötti erdős területen. Amikor nagymama észrevette, hogy sehol sem látja, kapcsolatba lépett a rendőrséggel egy telefonhívással, amely két éjszakás keresést indított a környező területeken.

1963163777_2093402210068633.jpg

HIRDETÉS

Meglepő módon a mentőmunkások egy csapata képes volt megtalálni a fiút, miután két éjszakát töltött tüskés bokrok kuszaságában. Annak ellenére, hogy a hőmérséklet fagypont alá süllyedt, Casey még mindig jó egészségi állapotban volt, amikor megtalálták.

673604069_232210066355480.jpg

HIRDETÉS

Most, hogy Casey-nek volt ideje, hogy visszaálljon a rutinjába, és újra visszanyerje az erejét, családja többet fed fel arról, amin a fiú keresztül ment azokban a napokban, egyedül.

Casey nagynénje, Breana Hathaway szerint a csöppség azt állítja, hogy sikerült egy jó barátot találnia az erdőben – és nem, ez nem egy ember volt. Hiszed, vagy sem, a kisfiú azt mondja a megkönnyebbült családjának, hogy „két napig egy medvével lógott”. A büszke rokon ezt írta a Facebookon:

HIRDETÉS

“Casey egészséges, mosolygós és beszél. Azt mondta, hogy két napig lógott egy medvével. Isten küldött neki egy barátot, hogy biztonságban tartsa. Isten jó Isten. Vannak még csodák.”

771028927_808990221007950.jpg

HIRDETÉS

Nem tudjuk, mit gondoljunk erről az egész medve helyzetről, de egy részünk szeretné azt hinni, hogy egy barátságos medve valóban átsegítette Casey-t a félelmetes időszakán egyedül az erdőben. Sose tudhatod!

Szeretnénk hallani a véleményedet erről a hihetetlen túlélési történetről. Meglepődtél, hogy Casey él? Elhiszed a történetét? Találkoztál valaha barátságos medvével?

 

Forrás:
HIRDETÉS