A 78 éves nő fülledt átalakítást végez magán ami mindenki megfordul utána, mert évtizedekkel fiatalabbnak néz ki

HIRDETÉS

Megöregedni senkinek sem jó szórakozás.

A tested elkezd cserbenhagyni, a bőröd kezd megereszkedni olyan helyeken, ahol korábban feszes volt, és az arcod elkezdi tükrözni az éveidet.

Napjainkban természetesen vannak termékek a legrosszabb elrejtéséhez. Joann Hopkins, a híres sminkművész, Christopher Hopkins, édesanyja – a Christopher Hopkins Image Center tulajdonosa – számára a sminktől teljesen más a helyzet a világon.

HIRDETÉS

Valójában olyan magabiztosnak érzi magát a sminktől, hogy még abban is alszik!

1745326371_969504201005788.jpg

HIRDETÉS

Namármost, a sminkben alvás nem olyasmi, amit tanácsolnánk (ez rossz lehet a bőrödnek, más dolgok mellett), de nem úgy tűnik, mintha Joann rosszabb lenne.

Azt állítja, hogy mindenkinek joga van kellemesen érezni magát a saját bőrében, és a pokolba bárkivel, aki el akarja ítélni őt.

Az ő szemében az embereknek joguk van azt tenni, amit szeretnek anélkül, hogy mások megkérdőjeleznék, és ez kétségtelenül olyan nézet, amit támogatni tudunk.

HIRDETÉS

1941320042_720100650442436.jpg

Joann gyakorlott kezének mellékhatása az, hogy tényleg fantasztikusan alkalmazza sminkjét. Annyira, hogy valójában, a fia Christopher neki tulajdonítja a tehetségét, hogy azt teszi, amit tesz.

“Ezt figyeltem minden nap, amíg felnőttem, és még mindig lenyűgöz engem. Meg tudod mondani, honnan kaptam az inspirációt. Mindig látni fogom, ahogy utána megjelenik.”

HIRDETÉS

Nézd meg ahogy Joann átalakítja magát, az alábbi videóban:

Természetesen arra kell törekednünk, hogy kellemesen érezzük magunkat a saját testünkkel, bármi történjék, de ennek ellenére mégis csodálatos látni Joann képességeit.

Oszd meg ezt a cikket, ha lenyűgözött!

Forrás:
HIRDETÉS