A dühös milliomosnő összetűzésbe kerül a párral a gyermek születésnapi fotózása során, a szomszédos járdán, és ez eldurvul

HIRDETÉS

1685793192_776001810076944.jpg

Valószínűleg mindannyian egyetértünk abban, hogy a csecsemők elég aranyosak, és különösen, ha a saját csecsemőd, akkor el akarod raktározni a cukiságot és örökre megtartani. Bár nem igazán tudjuk ezt megtenni, a fotózással meg tudjuk ragadni a pillanatot.

HIRDETÉS

Ismerünk szülőket, akik professzionális kamerákat vettek, és elvégeztek egy-két fotózási tanfolyamot, annak érdekében, hogy segítsen elkapni a tökéletes képeket a gyermekeikről. Más szülők okos telefonjaikat használják, hogy lenyűgöző felvételeket készítsenek és szűrőket, hogy kisimítsák a tökéletlenségeket.

Nem számít, hogy milyen kamerát használsz, a megfelelő háttér és a kellékek segítenek. A természet mindig jó ötlet. A parkokban és a partokon készült fotók általában csodálatosak, különösen akkor, ha egy csecsemő vagy egy gyermek a fókuszpont.

1790364555_865947818101026.png

HIRDETÉS

Kelyn és Isaiah tökéletes fotót akartak kapni a lányuk első születésnapjáról. Úgy döntöttek, hogy nem kérnek fel egy fotóst, hanem inkább maguk készítik el a képeket. Egy imádnivaló ruhába öltöztették a kislányukat, és bepakoltak az autóba pár kelléket – egy rózsaszín takarót és egy csokor léggömböt, köztük egy 1-es alakú léggömböt.

Annak érdekében, hogy a fényképek tökéletesek legyenek, szükségük volt a megfelelő helyre. Úgy döntöttek, hogy egy gyalogos ösvényre mennek Houstonban. Ez egy olyan előkelő környék, amely annyira festői, hogy a professzionális fotósok gyakran használják fotózásokhoz.

A szülők felállították a rózsaszín takarót a gyalogos ösvényen. A lányuk a közepén állt a léggömbökkel a kezében. Minden szó szerint tökéletes volt. Elkezdtek fotózni.

HIRDETÉS

1036996947_1343858181012551.png

Aztán, a fotózásuk közepén egy ingerült hölgy megállította a kocsiját, és dühösen lehúzta a rózsaszín takarót a sétányról, arra panaszkodva, hogy a fotózás elállja az utat.

Isaiah már a kezében fogta a telefonját, miután azzal készítette a képeket, így átkapcsolta videó módra, és elkapta a hölgy hisztériás kitörését a kamerával. A lánya a háttérben hallható sírva. A dühös hölgy megütötte Isaiah telefonját, és kiverte a kezéből.

HIRDETÉS

A dühös asszonyt a videóban azóta a milliomos előkelőség, Franci Neely-ként azonosították. Nézd meg az alábbi videót, hogy lásd Neely összetűzését a boldog családdal, és halld, hogy hogyan védi Neely a történet másik oldalát.

Gondolod, hogy Neely túlreagálta a fotózást? Gondolod, hogy a fotósoknak meg kellene engedni, hogy festői területeken készítsenek képeket, mint például a Broadacres?

 

Forrás:
HIRDETÉS