A Facebookon fakadt ki az édesanya: nem engedték fel a buszra megsérült gyermekét a hidegben, mert koszos volt a ruhája

HIRDETÉS

Egy anyuka Facebookon osztotta meg a felháborító történetet: egy buszsofőr nem engedte felszállni a hidegben gyermekét a buszra, mert sáros volt a ruhája.

Az Index szúrta ki a hölgy posztját, amiben leírja, mi történt pontosan.

HIRDETÉS

Csütörtökön a kisfia iskola után sietett a 784-es Volán buszhoz Zsámbékon, (ami Páty felé tartott) de útközben a jeges úton megcsúszott és elesett. Alaposan összezúzta magát, megsérült az arca, a keze, sáros lett a kabátja és a nadrágja oldala.

HIRDETÉS

Ilyen állapotban még jobban igyekezett volna haza, de a buszsofőr nem engedte felszállni, mert sáros a ruhája – írja az anyuka a Facebookon.

HIRDETÉS

Az anyuka felteszi a kérdést jogosan:

“hogy lehet otthagyni egy kiskorú, amúgy jól öltözött gyereket a megállóban télen a mínusz fokokban, aki szemmel láthatóan sérült (és segítségre szorul), hogy jusson haza ahogy tud a 12 km-re lévő otthonába. Kérdezem, mégis hogy?”

HIRDETÉS

Az édesanya megfogalmazta, ha a sofőr emberséges lett volna és ezzel egy időben a szabályokat is be akarta volna tartani, akkor annyit kért volna, hogy ne üljön le a sáros ruhában a fiú.

Az is megoldás lehetett volna, ha leveszi a ruháját, de nem így történt, otthagyta a megállóban.

A Volánbusz a történtekre annyit reagált az Indexnek, hogy a bejelentés kapcsán vizsgálatot indítottak, és az érintettek elnézését kérik.

Forrás:
HIRDETÉS