A feleség, aki biztos benne, hogy a férjének csak egy gyereke van, találkozik a mostohafia hasonmásával

HIRDETÉS

Ella egy születésnapi partira vitte mostohafiát, Mattet, amikor hirtelen összefutott egy másik fiúval, aki pontosan úgy nézett ki, mint Matt. Elhatározta, hogy a fiúval megszólítja az idősebb nőt, és kiderült az igazság.

“Apa, anya elvisz ma az osztálytársam születésnapi bulijára” – ujjongott Matt, miközben a reggelijét ette. Ella mosolyogva nézett rá, miközben a férje alig-alig nézett rá.

“Jó móka lesz! Ugye felveszed azt az új jelmezt, amit vettem neked?” Ella hirtelen megszólalt, csak hogy Matt ne érezze, hogy az apja semmibe veszi. A fiú felragyogott, és bólintott.

HIRDETÉS

“Persze, anya. Köszönöm, hogy megvetted nekem” – mondta, miközben befejezte a müzlijét.

Ella úgy szerette Mattet, mint a saját fiát, hiszen mindig is saját gyereket akart. A férjével, Patrickkel alig néhány hónappal azután ismerkedtek meg, hogy az első felesége meghalt Matt születése közben.

Ella találkozott egy fiúval, aki pontosan úgy nézett ki, mint a mostohafia, Matt.

Hogy teljesen őszinte legyen magához, Ella tudta, hogy Patrick nem szereti Mattet annyira, mint amennyire ő. Valójában alig töltöttek együtt időt, mivel Patrick alig vett tudomást Mattről, helyette inkább a munkába temetkezett.

HIRDETÉS

Ella szívét összetörte, hogy Patrick ki akart lépni a saját fia életéből, és ez arra késztette, hogy eltávolodjon a férjétől. Ehelyett megfogadta, hogy úgy neveli fel Mattet, mintha a saját gyermeke lenne, és pontosan ezt tette.

Még ahhoz is ragaszkodott, hogy örökbe fogadja Mattet, amit Patrick örömmel elfogadott. Gyorsan aláírta az örökbefogadási papírokat, és a folyamat néhány hónapon belül véget is ért. Addig is gondoskodott arról, hogy Matt ne érezze úgy, hogy a saját apja nem szereti őt.

A buli már elkezdődött, amikor Ella és Matt beértek a pizzázóba. Matt rögtön kiszúrta a barátait, és adott egy puszit az anyjának, mielőtt elindult velük játszani.

HIRDETÉS

Közben Ella odament a többi anyukához egy asztalhoz, és beszélgetni kezdett velük. Ez így maradt egy darabig, amikor Ella hirtelen észrevette, hogy Matt egyedül ül egy asztalnál az egyik sarokban. Felhúzta a kapucniját, és az állát a karjára támasztotta.

Patrick szinte egyáltalán nem foglalkozott a saját fiával.

“Édesem, mi a baj? Mit csinálsz itt egyedül?” – kérdezte.

A fiú zavartan nézett fel. “Ki vagy te?”

HIRDETÉS

Miután alaposan megnézte a fiút, rájött, hogy a fiú, akivel beszélget, nem Matt. Azonban meglepődött, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. “Elnézést. Azt hittem, a fiam vagy” – mondta tétován, mielőtt visszasétált az asztalhoz.

Éppen ekkor egy idősebb nő jött ki a mosdóból, és rámosolygott a fiúra. Elindultak a kijárat felé, és a nő észrevette, hogy a fiú sántít.

Gondolkodás nélkül úgy döntött, hogy beszél az idősebb nővel. “Jó napot, elnézést” – mondta, és feléjük sétált.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »