A férfi elhagyja kerekesszékes feleségét, évekkel később látja sétálni a parkban egy másik férfival

HIRDETÉS

Egy férfi megdöbben, amikor meglátja a nőt, akit elhagyott, amikor az kerekesszékben ülve egy másik férfival élvezte a sétát.

Rose Jones mindig is szerencsés volt. Már gyermekkorától kezdve úgy tűnt, az élet úgy alakult, hogy minden vágyát teljesítette. Középosztálybeli családba született, akiknek nagyon fontos volt a formális oktatás, mert úgy gondolták, csak így szerezhetnek nevet maguknak.

HIRDETÉS

Rose gyerekként könnyed kecsességgel jeleskedett a tanulmányaiban, büszkévé téve ezzel a családját. A középiskolában, majd főiskolásként is megőrizte kiemelkedő teljesítményét.

Joe elhagyta Rose-t, miután megtudta, hogy kerekesszékre lesz ítélve.

Rose-nak elbűvölő kisugárzása volt, és jó megjelenése tökéletesen illett éles eszéhez. Ennek eredményeképpen meglehetősen népszerű volt a főiskolán, de csak jó okokból.

A szerelmi élete is olyan volt, mint egy tündérmese; csak az osztály legvisszahúzódóbb fiúja tudta felkelteni a figyelmét. Ezek a kapcsolatok általában azzal végződtek, hogy ő sétált el, de a korábbi tapasztalata nem ilyen volt.

HIRDETÉS

Ez arra késztette Rose-t, hogy nyitva hagyja a lehetőséget egy másfajta fiú számára; általában a kockafej, introvertált, talán morcos fiúkat részesítette előnyben, de miután az exe összetörte a szívét, úgy döntött, hogy inkább egy nyitottabb személyt választ.

Rose hozzászokott, hogy mindig az ő akarata érvényesül – volt egy időterve a céljaihoz, és meg volt róla győződve, hogy a főiskola után két évvel ideális házasodni.

HIRDETÉS

A húszas éveiben akart gyerekeket, és családot is szeretett volna alapítani a legtöbb barátja előtt, és ennek egyetlen módja az volt, ha már a főiskolán megtalálja a férjét.

Rose tudta, hogy ez később is megtörténhet, de úgy vélte, minél több idejük van megismerni egymást a házasság előtt, annál jobb. Azt hitte, hogy az exe volt az igazi, de ő megcsalta – a keresésnek folytatódnia kellett.”

Rose-nak elbűvölő kisugárzása volt, és a jó megjelenése tökéletesen illett éles eszéhez.

Néhány hónappal a főiskola befejezése előtt Rose csatlakozott a barátaihoz egy csajos estére, és azon a végzetes napon találkozott az igazival, Joe-val.

HIRDETÉS

A férfi minden szempontból megfelelt neki, és Rose már két perc beszélgetés után eldöntötte, hogy ő az igazi. Röviddel a találkozás után elkezdődött a kapcsolatuk.

Joe számára Rose olyan nő volt, akit meg akart tartani. Okos volt, és a szépsége megbabonázó. Ő is tökéletesen illett Rose-hoz; építészmérnökként dolgozott, és a fizetésével könnyen megengedhetett magának egy lakást.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 5 ): 1 23 5Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 5 ): 1 23 ... 5Következő oldal »