A férfi meglátja idős anyja végrendeletét, és felszólítja, hogy azonnal pakolja össze a holmiját

HIRDETÉS

Egy férfi rábukkan édesanyja végrendeletére, és amit benne talál, arra készteti, hogy rávegye a nőt, hogy azonnal pakoljon össze, és készüljön fel a háza elhagyására.

Jerry Osborne elméje teljesen összezavarodott. Épp most kapott egy e-mailt a laptopjára, és a tartalma észbontó volt. Még néhány pillanatig a képernyőjét bámulta, mielőtt az ódon mahagóniasztalán álló vezetékes telefonhoz nyúlt.

„Ellie” – mondta éles hangon, amikor az asszisztense felvette. „Add az ügyvédemet a telefonhoz, aztán kapcsolja Eddie Hillt, és utána kapcsolja az anyámat – pontosan ebben a sorrendben!”

Joan megdöbbent, amikor a fia azt mondta neki, hogy pakolja össze a holmiját a lakásából, anélkül, hogy elmondta volna, miért

Ellie majdnem egy évtizeden át dolgozott Jerrynek, így tudta, hogy nem az az ember, akit megvárakoztat az ember. Amint megkapta az utasításait, azonnal felhívta az ügyvédjét, és összekapcsolta a hívást.

HIRDETÉS

Eközben az irodájában Jerry hitetlenkedve rázta a fejét, tekintete még mindig a laptopja képernyőjén volt.

„Ó, ezt még visszafizetem neki” – mondta, majd meghallotta Esther Johnson, az ügyvédje nemes hangját a vezetékes telefonon.

„Halló?” – mondta a nő.

HIRDETÉS

„Esther, nincs sok mondanivalóm, csak fel akartam hívni a figyelmét a baklövésére!”

„Hogy érted, Jerry?” – kérdezte zavartan Esther.

„Örülök, hogy megkérdezted. Eszedbe jutott, hogy az én e-mail címemre küldted el jóváhagyásra anyám végrendeletét az övé helyett?”

„Jaj, ne!” – kiáltott fel, és Jerry csoszogást és néhány koppanást hallott.

HIRDETÉS

Esther a laptopját ellenőrizte. Valóban elküldte neki a végrendeletet. Az ügyvédnő zavartan fojtogatta a bocsánatkérését, de Jerry már teljesítette a küldetését, így gyorsan elbocsátotta a nőt, és megszakította a hívást.

Jerry hitetlenkedve rázta a fejét, szemei a laptopja képernyőjén lévő tartalmat bámulták

Ezután felállt, hogy szembenézzen az irodája nagy, padlótól a mennyezetig érő ablakával. Az ablakból fenséges kilátás nyílt Washington D.C. burjánzó városára, de ezt a látványt most nem tudta értékelni.
Miközben tétlenül bámult, megcsörrent a telefonja. Eddie Hill volt az. Jerry kiadott néhány részletes utasítást, majd mindent beütemezett, hogy még aznap elvégezzék.

„Még ma akarom, Eddie, mihamarabb, amint készen leszel” – mondta, majd hallotta, ahogy a vonal másik végén arról beszél, hogy ez lehetetlen.

HIRDETÉS

„Eddie – mondta végleg, és elvágta a férfi szavát.

„Még ma – tette hozzá, majd megszakította a hívást.

Alighogy ezt megtette, jött a következő hívás. Ellie nem akart lazsálni, ha Jerry ilyen rossz hangulatban van, ezért azonnal kapcsolta az édesanyját, Joan Osborne asszonyt, amint letette a vonalat Eddie-vel.

„Jó napot, anya!” Mondta Jerry, majd sietett tovább. „Két dolgot kell most azonnal elmondanom neked. Az első az, hogy Esther tévedésből elküldte nekem a módosított végrendeletedet … a második pedig az, hogy szeretném, ha összepakolnád a holmidat”.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »