A férfi segít egy nőnek felemelni a babakocsit – a babán olyan nyakláncot vesz észre, ami hasonlít ahhoz, amit saját gyermekével temettek el

HIRDETÉS

Peter nem számított arra, hogy felfedez valamit a feleségéről és családjáról, amikor segített egy nőnek felemelni a babakocsiját az utcán. A véletlen találkozás megdöbbentő felfedezéshez vezetett, amely megváltoztatta az életüket.

Peter Smith Washingtonban tartózkodott egy konferencián, amikor elhagyta a szállodát, hogy az utcán bolyongjon. Volt néhány szabad órája, és arra akarta felhasználni, hogy kiszellőztesse az elméjét és élvezze a látnivalókat.

HIRDETÉS

Már hat hónapja, hogy feleségével, Angelicával elvesztették lányukat, Abigailt. Próbáltak megbirkózni egyetlen gyermekük elvesztésével, de nehéz volt, különösen, mivel nem kellett volna meghalnia.

Orvosi műhiba oltotta ki a nyolcéves Abigail életét, miközben vakbélgyulladással műtötték. A tény, hogy nem kellett volna meghalnia, továbbra is kísérti Petert és Angelicát, és gondoskodtak arról, hogy bepereljék mind az orvost, mind a kórházat, ahol volt.

Peter látott egy nőt, aki a gyermeke babakocsijával küszködött, ezért úgy döntött, segít neki.
HIRDETÉS

Mivel ilyen ritka esetről volt szó, a riporterek tudósítottak a bírósági eljárásról, különösen azután, hogy a kórház megpróbálta eltussolni a balesetet. Az interjúk során Angelica világossá tette, hogy semmilyen összegű megegyezés nem hozhatja vissza a lányukat, és csak azt szeretnék, ha a sebészt és a kórházat szankcionálnák.

“Nem kívánjuk ezt senki másnak. Meg kellett volna gyógyítaniuk a lányomat, nem pedig megölni” – mondta az országos televízióban. Végül igazságot szolgáltattak. A házaspár azonban továbbra is gyászolt.

HIRDETÉS

Most Angelica és Peter mindent megtettek, hogy megbirkózzanak vele. Peter munkába temetkezett, Angelica pedig több munkát vállalt, mint korábban, fodrászként egy helyi szalonban.

Angelica nehezen birkózott meg a veszteségével.

Peter washingtoni utazása hirtelen és tervezetlenül történt. A munkatársa hirtelen nem tudott elutazni, ezért a főnöke őt kérte meg, hogy ugorjon be. Ez egy álruhás áldás volt számára, hiszen szeretett volna elszabadulni, akár csak néhány napra is.

HIRDETÉS

A szállodai szobájában maradva egyedül maradt a gondolataival, így a séta pontosan az volt, amire szüksége volt. Nem messze a szállodától meglátott egy nőt, aki a gyermeke babakocsiját és a kezében tartott bevásárlószatyrokat tolva küzdött az egyensúlyával.

Úgy döntött, hogy odamegy a nőhöz, és felajánlja a segítségét, amit a nő örömmel elfogadott. “Nagyon szépen köszönöm!” – mondta a nő, és félreállt, hogy a férfi felemelhesse a babakocsit egy rövid lépcsőn.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »