A férj elviszi a feleségét a romos árvaház szobájába, ahol felnevelték – a nő észrevesz egy dobozt a férje nevével

HIRDETÉS

Egy férfi elhatározta, hogy megmutatja a feleségének, honnan származik, és ott felfedezett egy dobozt, amin az ő neve állt. A doboz feltárt egy igazságot az ismeretlen múltjáról, és kiegészítette életének egy hiányzó darabját.

Charley-nak mindene megvolt – intelligencia és szellemesség, sikeres karrier, szerető feleség és kényelmes otthon. Mindig is úgy érezte azonban, hogy egy része hiányzik belőle. Árvaként nőtt fel, anélkül, hogy valaha is tudta volna, honnan jött.

HIRDETÉS

Az árvaházban, ahol nevelkedett, gyakran gúnyolták és nem kedvelték, mivel intelligensebb volt, mint a vele egykorú gyerekek. Míg ők a játékokat szerették, ő a könyveket és a tudományos kísérleteket.

Egész ottléte alatt csak a Cindy nevű tanítónője volt az, aki együttérző volt vele, és úgy bánt vele, mintha a saját fia lenne. Mivel tudta, hogy szereti a tudományokat és a tanulást, minden egyes nap tanította őt, és neki köszönhette, hogy olyan okos emberré vált, amilyenné vált.

Charley meglátogatta a régi szobáját, és a felesége felfedezett egy dobozt, amit neki szántak.
HIRDETÉS

Sajnos Cindyt úgy rúgták ki, hogy Charley soha nem tudta meg az okát. El akart búcsúzni a fiútól, de közölték vele, hogy a hatóságokat hívják, ha közeledik a kisfiúhoz.

A fiú soha többé nem látta őt. Miután kirúgták, a fiú vonakodva beleegyezett, hogy örökbefogadja egy család, amely érdeklődött iránta. Korábban megelégedett azzal, hogy az árvaházban maradt, amikor Cindy még ott volt, aki társaságot nyújtott neki és gondoskodott róla. De mivel Cindy elment, nem látta okát, hogy maradjon.

HIRDETÉS

Huszonhat évvel azóta, hogy tízéves korában elhagyta az árvaházat, úgy döntött, visszatér, és meglátogatja a feleségével, Camillával. „Szeretném, ha tudnád, hogyan kezdődött az életem” – mondta neki egy nap.

“Természetesen, édesem. Szeretném látni, hol nőttél fel” – mosolygott a nő. Azzal elautóztak az elhagyatott árvaházba.

HIRDETÉS

Amikor odaértek, Charley elvezette a lányt a szobába, ahol ő lakott. Miközben körülnéztek, visszaemlékezett az ott töltött időre. Ekkor Camilla hirtelen félbeszakította a gondolatait.

Camilla és Charley elmentek az árvaházba, ahol Charley felnőtt.

„Ezt nézd meg, Charley” – mondta, miután észrevette az ágy alatt lévő fadobozt. “Annyi szemét van itt, de ez fontos doboznak tűnik, nem gondolod? Emlékszel erre a korábbiakból?” – kérdezte.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »