A férje halála után a feleség csak egy medált örököl – egy idegen lesz minden vagyonának az örököse

HIRDETÉS

Férje, Tad halálának gyászolása közepette Emma meglepődve tapasztalta, hogy a férfi a teljes vagyonát egy nőre hagyta, akivel soha nem is találkozott, míg ő csak egy régi medált kapott tőle. Hónapokig értetlenkedett, mígnem Tad örököse jelentkezett, hogy bemutatkozzon.

Emma és Tad életük nagy részét egy csendes, régi kisvárosban, a texasi Austinban töltötték, ahol Tad felnőtt. Először az egyetemi tanulmányaik során találkoztak, és 40 évig, Tad 60 éves korában bekövetkezett haláláig házasok maradtak.

HIRDETÉS

Bár kezdetben nagy családot szerettek volna, Emma nehezen tudott teherbe esni. Miután nem sikerült teherbe esnie, mindketten megegyeztek abban, hogy nem fogadnak örökbe gyermeket, és ehelyett idejüket és erőfeszítéseiket egymásra összpontosítják.

Ez évekig így is maradt, és élvezték az életet, amikor csak egymás társaságában voltak. Sőt, mivel Emmának több ideje volt magára, nemcsak a kapcsolatuk életben tartására, hanem a karrierjére is tudott koncentrálni.

Emma meglepődve tapasztalta, hogy férje, Tad halála után egy másik személy is szerepel a végrendeletében.
HIRDETÉS

Ő és Tad egy farmházban éltek, ahol sok állatot gondoztak. Hogy pénzt keressenek, tejtermékeket árultak a helyi piacon, és minden nap végére mindig elfogyott az összes.

Mindeközben Tad, aki postásként is dolgozott, sosem mutatta ki szomorúságát, amiért nem született gyereke. A gyerekek iránti szeretete azonban nyilvánvaló volt abban, ahogyan szórakoztatta a gyerekeket, akik Halloween és karácsony idején cukorkáért ugrottak be hozzá.

Emma és Tad nagyon szerették egymást, és a gyermekvállalás említése csak lassan halványult el, amíg meg nem békéltek azzal a ténnyel, hogy soha nem lesznek szülők. Ahogy öregedtek, kezdték érezni az öregedés jeleit, már nem tudtak annyit foglalkozni a farmmal, mint korábban.

HIRDETÉS

Úgy döntöttek, hogy felvesznek egy csapatot a farm működtetésére, hogy az továbbra is stabil bevételi forrás maradhasson számukra, majd egy kisebb házba költöztek Austin környékén, hogy élvezzék közös életük hátralévő részét.

Emma és Tad elégedettek voltak a közös életükkel.

Sajnos terveiknek vége szakadt, miután Tad agyvérzést kapott. Nem tudott felépülni, és 60 éves korában elhunyt.

HIRDETÉS

Bár Emmát lesújtotta a veszteség, hamarosan rájött, mennyire hálás, hogy csodálatos férjével együtt élhetett egy rendkívüli életet. Lassan kezdte feldolgozni a veszteséget, mígnem hirtelen felhívta a családjuk ügyvédje, hogy találkozzanak Tad végrendelete miatt.

“De Reynolds úr, nekünk nincsenek gyerekeink, sőt, közeli rokonaink sem. Miért kellene átjönnöm a végrendelet miatt?” Emma hirtelen zavartan kérdezte.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »