A fiú észrevesz egy elhagyatott babakocsit, benne egy újszülött kislánnyal – évekkel később újra találkoznak

HIRDETÉS

Travis éppen kosárlabdázott a barátaival egy helyi parkban, amikor hirtelen meghallotta egy kisbaba sírását. Ekkor fedezett fel egy elhagyatott babakocsit, benne egy újszülött gyermekkel.

Travis NBA szupersztár akart lenni. Így, álmai támogatásának reményében a szülei gyakran megengedték neki, hogy az egész délutánt a parkban töltse, ahol a barátaival napnyugtáig kosárlabdázott. A kaliforniai Los Alamitosban egy biztonságos közösségben éltek, így a korabeli gyerekek gyakran egyedül is kimehettek a szabadba.

HIRDETÉS

Egy nap, amikor ő és a barátai az egész délutáni játék után szünetet tartottak, hirtelen egy kisbaba sírását hallotta. Megkereste, honnan jön a hang, és egy elhagyatott babakocsit fedezett fel, benne egy csecsemővel, közvetlenül a bokor mögött.

“Szia, kislány! Hol van az anyukád?” – kérdezte, és megpróbálta megvigasztalni a síró babát. A babakocsiban egy cetli volt, és hamarosan rájött, hogy a szegény gyermeket az anyja elhagyta.

HIRDETÉS

Travis gondolkodás nélkül hazatolta a babakocsit. Az anyja, Liana a kocsifelhajtónál éppen a csomagtartót pakolta ki, amikor meglátta Travist a babakocsival.

Travis hallotta, hogy valahol a parkban sír a baba, és úgy döntött, megkeresi.
HIRDETÉS

“Travis Miller! Honnan szerezted azt a babakocsit?” – kérdezte tőle, miközben közelebbről is megnézte. Amikor rájött, hogy egy baba van benne, fogta a levelet, és elolvasta.

Megdöbbenve attól, amit olvasott, nem tudta megállni, hogy ne nézzen szánakozva a babára. A levélben az állt, hogy az anya, egy 18 éves lány, akit Sarah-nak hívtak, nem tarthatta meg a babát, mivel a családja nem volt hajlandó eltartani.

HIRDETÉS

“Anya, megtarthatjuk a babát? Nem akarsz még egy gyereket? Segítek gondoskodni róla” – könyörgött Travis az anyjának.

Az asszony megrázta a fejét. “Drágám, a való élet nem olyan, mint a filmek. Hívnunk kell a rendőrséget, ha apád hazaér” – mondta, és bevitte a babakocsit a házukba.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »