A fiú megtiltja anyának, hogy részt vegyen az ő bálján, mert elhanyagoltan néz ki – Majd megjelenik és bálkirálynő lesz

HIRDETÉS

Egy fiú kitiltja édesanyját a szalagavatójáról, mert szerinte túl öregnek néz ki, és zavarba fogja hozni őt az osztálytársai előtt. Ennek ellenére az anya megjelenik a bálon, és mindenkit sokkol azzal, hogy nemcsak a „bálkirálynői” címet nyeri el, hanem valami váratlan dolgot is tesz.

Stella Becker egyedülálló anyaként neveli tizenéves fiát, Adamet, miután férje, Edward évekkel ezelőtt elhunyt. Elborzadt, amikor rájött, hogy egyedül maradt a fiával, és mindent önállóan kell intéznie.

HIRDETÉS

Stella nem sokkal a főiskola elvégzése után ment hozzá Edwardhoz, és soha nem szentelt sok időt a karrierjének. Szerető feleség és anya lett, aki kizárólag a családja szükségleteire koncentrált.

Megszakadt a szíve, amikor Edward egy nap hirtelen szívrohamban meghalt. Hogy hagyhatta csak így magára?

Edward halála súlyos csapás volt Stella számára.
HIRDETÉS

Edward halála után Stella küzdött, hogy visszatérjen a normális kerékvágásba. Elkezdett állásokra jelentkezni, és csak hónapokig tartó elutasítás után kapott állást egy élelmiszerboltban.

A munkája bizonyos értelemben elterelte a figyelmét Edward haláláról, és motivációt adott neki a folytatáshoz, de Stella el is hanyagolta magát. Nem érdekelte, hogyan néz ki, vagy hogy a ruhái gyűröttek és kopottak, vagy hogy egy bizonyos szín borzalmasan állt rajta.

Végül is, miért is érdekelte volna? Ki bókolna neki még akkor is, ha gyönyörűen nézne ki, ha Edward már nem nincs itt? Számára semmi értelme nem volt kiöltözni és szépnek lenni.

HIRDETÉS

De tévedett, hihetetlenül tévedett. Ezt magáért és Adamért kellett volna tennie…

„Szóval Adam, mit tervezel felvenni a bálra?” Stella lelkesen megkérdezte Adamet. Éppen vacsoráztak, és Stella úgy gondolta, itt az ideje, hogy beszélgessenek a nagy napra szánt öltözékéről.

Stella elhanyagolta magát Edward halála után.
HIRDETÉS

„Nem vagyok benne biztos, anya….” Adam laposan válaszolt. „Még nem döntöttem el.”

„Ugyan már, Adam! Komolyan mondod? Miért nem döntöttél még? Annyira izgatott vagyok a bálod miatt, hogy jelentkeztem önkéntesnek!”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »