A fiú minden alkalommal sikít, amikor meglátja a régi családi fotót, amíg anya meg nem nézi közelebbről

HIRDETÉS

A kis Adam mindig sírt, amikor meglátott egy régi családi fotót. A szülei azonban nem tudták, miért történik ez, mígnem egy nap a fiú rámutatott a kép egy részletére, és a szüleinek a rendőrséghez kellett fordulniuk.

A bőséges csirkeragut és cukkinis kenyeret tartalmazó vacsora után Lesterék áttértek a borra és a sajtra. Linda és Jake meghívta vacsorára Jake bátyját, Steve-et és feleségét, Ginát. A két nő a kanapén ült, bort kortyolgattak, és a családi albumot lapozgatták.

HIRDETÉS

“A mi Adamünk úgy néz ki, mint a nagypapája, nem igaz? Édesem, nem akarsz csatlakozni Gina nénihez és hozzám?” Linda megkérdezte, és egy fényképet tartott Adam elé. Hirtelen a fiatal fiú arca elvörösödött, és könnybe lábadt a szeme.

„Adam, mi a baj?” Mielőtt Linda még egy szót is szólhatott volna, Adam könnyekben tört ki. A nő próbálta megnyugtatni, de semmi sem használt.

„Elviszem a szobájába!” Linda felkapta Adamt, és felsietett vele az emeletre. Mire leért, Steve és Jake már elmentek a garázsba. Linda a konyha felé vette az irányt, és elkezdett mosogatni.

HIRDETÉS

„Ó, Linda, ne sírj már!” – csatlakozott Gina Lindához a konyhában. “Egyáltalán nem történt semmi előrelépés? Már egy év telt el.”

„Adam nem beszél, és alig mosolyog” – szipogta Linda, és letette a tányért, amit takarított. “Az orvos azt mondta, hogy a lelki trauma súlyos. Több pszichológusnál is próbálkoztunk, és azt hittük, hogy kezd visszatérni a normális kerékvágásba. Egyszer-kétszer megpróbált megnyílni előttünk, de csak ennyi volt. Fáradt vagyok, Gina. Fáradt vagyok.”

HIRDETÉS

Adamt egy évvel ezelőtt elrabolták. Az állítólagos emberrablók váltságdíjat követeltek, és Jake és Linda éppen a fiukért indultak, amikor hívást kaptak a rendőröktől. Adamre egy teherautósofőr talált rá a város nyugati részén, és bár a zsaruk mindent megpróbáltak, nem tudták lenyomozni az emberrablókat.

„És nem gyanúsították a teherautó sofőrjét?” Gina megkérdezte, kizökkentve Lindát a gondolataiból.

“Azt mondták, hogy alibije van. Egy hosszú távú utazáson volt. Tudod, mindig az a fotó” – Linda visszasietett a kanapéhoz, és felvette az albumot. „Már többször megmutattam Adamnek, és ő minden alkalommal elveszti a fejét”.

HIRDETÉS

Éppen ekkor tértek vissza a férfiak a garázsból. “Későre jár, Gina. Menjünk” – mondta Steve.

“Vigyázz magadra. Hozzám mindig jöhetsz, ha valami zavar.” Gina felkapta a táskáját, megölelte Lindát, és Steve-vel együtt távoztak.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »