A gazdag férfi, aki minden reményét elvesztette, hogy apa legyen, egyszerre 5 gyereket fogad örökbe

HIRDETÉS

Egy férfi útja a gyermek örökbefogadás felé szokatlan fordulatot vesz, amelynek során végül öt gyermeket fogad örökbe ugyanazon a napon.

David Mark azt hitte, hogy ez is csak egy átlagos nap, amikor behajtott a floridai Tampában található Brighton Heights árvaházi otthon parkolójába.

Sikeres üzletember volt, aki elvesztette a gyermeknemzés képességét egy gerincsérülés miatt, amely deréktól lefelé lebénította, és lényegében kerekesszékbe kényszerítette.

David egy üzletember, aki már lemondott arról, hogy apa legyen, amíg meg nem látogatott egy árvaházat.
HIRDETÉS

Szerencséjére őrült mennyiségű pénzzel rendelkezett, ami egy kicsit elviselhetőbbé tette a helyzetét. De még a pénz sem jött könnyen neki.

Gyerekként elvesztette a szüleit, és a támogatásuk nélkül kellett boldogulnia, számos kihívással kellett szembenéznie az utcán és a menhelyeken. De évekig tartó gürcölés után megváltozott a sorsa.

HIRDETÉS

Üzlete virágzott, de a sors még nem végzett vele – alig néhány évvel az első milliós bevétele után elvesztette a családalapítás lehetőségét.

Ez a lehető legrosszabbkor történt, mert David már alig várta, hogy megossza a vagyonát a nővel, akit szeretett, és a gyerekekkel, akiket majd együtt fognak nevelni, de a fogyatékossága mindezt távol tartotta tőle.

David nem volt hajlandó elkeseredni emiatt, és gyakran látogatott el különböző árvaházakba, ahová ellátmányt és pénzt vitt a fenntartásra. Tudta, milyen nehéz fenntartani egyet, és azt akarta, hogy a gyerekek szép dolgokhoz jussanak.

HIRDETÉS

Egy derűs reggelen David a Brighton Heights Árvaházi Otthonba tartott, hogy átadja az éves adományát, és ott találkozott egy fiúval. Nem lehetett idősebb hétévesnél, és éppen az árvaház területén kívül, a kertben focizott.

David sikeres üzletember volt, aki egy gerincsérülés miatt, amely deréktól lefelé lebénította, elvesztette a gyermeknemzés képességét.

Ahogy David elhaladt mellette, a fiú labdája tompa puffanással csapódott a kerekesszékébe, ami elbizonytalanította Davidet.

HIRDETÉS

“Jaj, ne, sajnálom, hogy ez történt, rosszul lőttem” – mondta a fiú, miközben figyelmét a földre összpontosítva állt – megrémült, hogy David szidni fogja.

Ehelyett az idősebb férfi felvette a labdát, a fiú felé gurította a kerekesszékét, és átadta a labdát. “Nem akarod visszakapni a labdát?” – kérdezte.

A fiú elfordította az arcát, és amikor nem válaszolt, David barátságosabb hangon szólt hozzá. “Mi a neved, fiam? Mit szólnál hozzá, ha barátkoznál velem?”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »