A gazdag férfi kirúgja a szegény kislányt a kúriájából, amíg fel nem ismeri a kezében lévő fotót

HIRDETÉS

Egy gazdag férfi elüldöz egy fiatal lányt, aki bekopogtat az ajtaján, és meglátja a kezében tartott fényképet – egy olyan fotót, amely azzal fenyeget, hogy leleplezi titkos múltját.

Clive Wallace számára ez egy újabb tökéletes vasárnap volt, de minden darabokra készült hullani. Az első jele annak, hogy nem minden úgy van, ahogyan lennie kellene, az volt, amikor csengettek az ajtaján, és senki sem sietett kinyitni.

HIRDETÉS

A csengő ismét megszólalt, és Clive a házvezetőnőnek kiáltott: – Francisca! Kérlek, nyisd ki!” Aztán eszébe jutott, hogy Francisca szabadságon van, így morgolódva az ajtóhoz lépett, és kinyitotta.

Egy lány állt ott, kezében egy fotóval, és félénken mosolyogva megkérdezte: “Apa?”.

Clive levegő után kapkodott, és a lányra meredt. “Mi-mi?” – kérdezte kábultan. “Minek neveztél?”

HIRDETÉS

“Apa?” – kérdezte újra bizonytalanul a lány. “Én vagyok az, Rachel…”

Clive elkezdte becsukni az ajtót. “Nem tudom, ki vagy te, kislány, de jobb, ha elmész, mielőtt hívom a rendőrséget.”

HIRDETÉS

“Nézd!” – kiáltotta a lány, és odalökte hozzá a fényképet, de Clive nem volt hajlandó megnézni, és becsapta az ajtót a lány arca előtt. Néhány másodperccel később a fénykép átrepült a bejárati ajtó postaládájának nyílásán, és Clive lábai előtt landolt.

Lehajolt érte, hogy felvegye, és már éppen összegyűrte volna, amikor megakadt a szemén a nő szeme, aki a fényképen látható saját maga fiatalabb változata mellett állt.

A pillanatfelvételen egy tizenéves koruk végén járó férfi és nő volt látható, és ragyogtak a boldogságtól. A nőnek százszorszépek voltak a hajában, és egy romos vidéki kápolna előtt álltak.

HIRDETÉS

Kezükben egy kézzel nyomtatott plakátot tartottak, amelyen ez állt: “Friss házasok!”. Clive-ot elragadták az emlékek, olyan emlékek, amelyekre nem akart emlékezni. A múlt halott volt és eltemette. Semmi sem ronthatta el csodálatos életét. Semmi.

Miközben Clive a fényképet bámulta, amely azzal fenyegetett, hogy felborítja ideális létezését, Rachel végigbotorkált az impozáns kúriához vezető széles felhajtón.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »