A gazdag fiatalember felfedezi egy hajléktalan férfi kabátjában az elhunyt apja által írt üzenetet

HIRDETÉS

Egy gazdag férfinak nem volt más választása, mint egy hajléktalan férfi kunyhójában keresni menedéket, miután egy hóvihar megállította hazafelé vezető útját. Aznap éjjel a férfi kabátjában felfedezett egy üzenetet, amelyet néhai apja írt.

Richard Jacobsnak nem volt több kívánsága az életben. Gazdag ember volt, aki stabil üzletet vezetett, volt egy gyönyörű felesége, Melanie, és két intelligens gyermeke, Timothy és Alice.

HIRDETÉS

Ez azonban nem volt mindig így, hiszen amikor még gyerek volt, a szülei szegények voltak, és nem engedhették meg maguknak, hogy felneveljék. Egy árvaházban hagyták, de megígérték neki, hogy visszajönnek érte.

HIRDETÉS

Azt mondták az árvaháznak, hogy ne adják örökbe Richardot, mert amint elég pénzt keresnek, visszajönnek érte. Azonban évek teltek el, és soha nem jöttek vissza.

Richard az árvaházban nevelkedett, de soha nem felejtette el, hogy mennyire cserbenhagyták szülei, azzal, hogy nem teljesítették az ígéretüket. Felnőve megfogadta, hogy jobb szülő lesz.

Richard nem gondolta, hogy a kunyhóban való menedékkeresés az életével kapcsolatos felfedezéshez vezet.
HIRDETÉS

Amíg az árvaházban volt, egy helyi állami iskolába járt, ahol szorgalmasan tanult még tanítási idő után is. Teljes ösztöndíjat kapott egy texasi magánegyetemre, ahol a diploma megszerzése után gyorsan munkát kapott.

HIRDETÉS

Mivel Texas időjárása télen kiszámíthatatlan, éppen hazafelé tartott az irodából, amikor egy hóvihar miatt szükségállapotot hirdettek. Minden figyelmeztetést figyelmen kívül hagyott, mert haza akart érni fia, Timothy születésnapi partijára.

“Kizárt, hogy ne érjek haza a születésnapodra, kicsim. Várd meg apát, jövök” – mondta a telefonba. Tudta, hogy Timothy mennyire izgatottan várja a születésnapját, és megígérte, hogy teljes családként fogják megünnepelni.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »