A gazdag nő koldusnak öltözik, hogy kifigyelje lánya vőlegényét

HIRDETÉS

Egy gazdag nő megtudja, hogy a lánya egy új férfival jegyezte el magát, aki anyagilag rosszabb helyzetben van nála. Ezért álruhába bújik, és elmegy megnézni a férfit – megdöbbentette, amit felfedezett.

Lily May lánya, Sandra épp most hagyta el őt. Hangos vitájuk volt a nagy leleplezés miatt. A lány azt tervezte, hogy hozzámegy egy Jack Wilson nevű férfihoz. Lily nehezen hitte el, mert nem tudta, hogy Sandra szakított Daniellel, a korábbi barátjával, akit ő is ismert.

Daniel családja nem volt olyan gazdag, mint Sandráé, de a társadalom tisztelte őket, mivel iskolázott család voltak.

Lily úgy döntött, hogy elutazik, hogy koldusnak öltözve megnézze a lánya vőlegényét.
HIRDETÉS

Lily tudta, hogy semmi sem tenné olyan boldoggá, mint az, ha a lánya egy jó családba házasodna, ahol soha nem kellene aggódnia a megélhetés miatt.

Most Sandra azt mondta, hogy egy másik férfival, Jackkel jár, és amikor Lily megkérdezte, hogy milyen családból származik, a lánya nem tudott büszkén válaszolni.

HIRDETÉS

Ez azt jelentette, hogy Jack családjával nem lehetett dicsekedni. Amikor Lily további információkat kért, Sandra elárulta, hogy a férfi egy kisvárosban lakik, egy órányira a texasi Houstontól, ahol ők éltek.

A lány elmondta, hogy Jack halász, a szülei pedig egyszerű munkások, akik egész életükben ugyanazt a munkát végezték. “Ez nem történhet meg” – gondolta Lily, miközben próbálta megnyugtatni magát a Sandrával folytatott vita után.

“Nem mehet hozzá!” – mondta magában, felidézve néhányat abból, amit a lánya mondott a veszekedés során.

HIRDETÉS

“Nem maradhatok Daniellel, anya! Két hónap alatt három különböző nővel csalt meg! Azt akarod, hogy boldogtalan legyek?!” – kérdezte Sandra, miközben könnyek csorogtak az arcán.

“Ez hazugság!” – kiabálta vissza Lily, mire Sandra úgy döntött, hogy otthagyja őt, és kisétál a házból. Lily a szobájában ült, és azon gondolkodott, hogyan kezelje ezt az új kihívást. Tudta, hogy valahogy helyre kell hoznia a dolgot.

Lily úgy döntött, hogy a lánya tudta nélkül kell utánanéznie Jacknek.
HIRDETÉS

Ha Daniel valóban megcsalta, bölcs döntés volt Sandrától, hogy meggondolta magát a házassággal kapcsolatban. Talán az a legjobb, hogy a lány talált valakit a houstoni előkelőségen kívül.

De mi van, ha Jack csak a családi vagyonból akart részesülni? A férfiakról is köztudott, hogy aranyásók lehetnek, ha alkalom adódik rá.

Lily úgy döntött, hogy a lánya tudta nélkül kell utánanéznie Jacknek. Olyan helyzetben kellett látnia a férfit, ahol az önmagát adja, és nem azt, akit Sandra látni szeretne. Ezt szem előtt tartva kieszelt egy tervet.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 5 ): 1 23 5Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 5 ): 1 23 ... 5Következő oldal »