A gazdag öregember 5,4 millió dolláros kúriát hagy hátra – sem a felesége, sem a lánya nem örökli

HIRDETÉS

Mr. Stark egy 5,4 millió dolláros kúriát hagyott hátra halála után, de mindenkit meglepett, amikor nem hagyta azt sem a feleségére, sem a lányára.

“Meg tudod látogatni ma az irodámat, Christopher?” Kérdezte a 90 éves Albert Stark úr telefonon.

HIRDETÉS

“Természetesen, Mr. Stark, de biztos a végrendeletében? Szerintem még egy kicsit át kellene gondolnia” – javasolta Christopher Banks ügyvéd.

“Már meghoztam a végső döntésemet, Christopher. Kérem, még ma látogasson el az irodámba, nem akarok időt vesztegetni” – bizonygatta, mielőtt letette volna a telefont.

HIRDETÉS

Amikor Stark úr még csak harmincéves volt, már mindent megkapott az életben, amire csak vágyott. Övé volt Kalifornia legnagyobb nyomdája, egészséges és jóképű férfi volt, és mellette volt a gyönyörű felesége, Alyanna. Akkoriban várták első gyermeküket is.

Mr. Stark a felesége és a lánya helyett másra hagyta az otthonát.

Sajnos, miközben az irodájában túlórázott, sürgős hívást kapott, amelyben bejelentették neki, hogy terhes felesége egy szörnyű autóbalesetet szenvedett az otthona közelében. A férfi azonnal a kórházba sietett, ahová a nőt vitték, de már túl késő volt.

A veszteség lesújtotta Stark urat, és heteket töltött otthon, kizárva a világ többi részét. Csak a nő és születendő gyermeke temetésére ment ki.

HIRDETÉS

Miután eltemette feleségét és gyermekét, Mr. Stark már nem volt ugyanaz az ember, aki volt. Már nem volt vidám és élénk, hanem egy robot volt, aki reggeltől estig dolgozott. Úgy döntött, hogy átnevezi a cégét, hogy Alyanna neve is szerepeljen benne, és a nyomdát Alyanna Creationsnek nevezte el.

Évekkel később újra megtalálta a szerelmet, méghozzá ott, a cégében. A titkárnője, Alicia feleannyi idős volt, mint ő, de annyira emlékeztette őt Alyannára, hogy beleszeretett. Ugyanolyan sötétbarna haja és ragyogó barna szeme volt.

Albertnek el kellett temetnie a feleségét, Alyannát és a meg nem született gyermeküket.
HIRDETÉS

Alicia Mr. Starkban viszont egy magányos öregembert látott, aki társaságra vágyott. Ezzel a gondolattal visszaélt, anyagi dolgokra költötte a pénzét, sőt, fiatalabb férfiakkal is megcsalta.

Mivel Stark úr nem volt bolond, tudta, mi minden történik, de úgy döntött, nem tesz semmit. Sőt, amikor Alicia szült, és az ő DNS-e nem egyezett a baba DNS-ével, úgy döntött, hogy nem tesz semmit, és továbbra is úgy szerette a gyermeket, mintha a sajátja lenne.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »