A gazdag öregember kizárja a gyerekeit a végrendeletéből, és az egész örökségét árva hármasikrekre hagyja

HIRDETÉS

Egy gazdag idős férfi családja meglepődve tapasztalta, hogy a férfi gyermekeit kihagyta a végrendeletéből, és helyette vagyona titokzatos hármas ikrekhez került. A felesége elhatározta, hogy kideríti, kik ők, és miért döntött úgy, hogy megváltoztatja a végrendeletét.

Taylor Jones a legnagyobb texasi élelmiszerlánc tulajdonosa volt, és igyekezett elérni, hogy haláláig senki ne tudja, hová kerül a vagyona. Ez azonban nem történt meg, mivel az ügyvédje fia meghallotta a beszélgetésüket, és elmondta a lányának, akivel éppen randevúzott.

“Biztos vagy benne, hogy jól hallottad? Ez lehetetlen! Hogy hagyhat ránk semmit?” Kérdezte Selena Jones a barátjától. A lány dühös volt, és a bátyja, James szobájába rontott, hogy tájékoztassa őt a történtekről.

HIRDETÉS

A testvérek megtudták, hogy az örökség új örökösei egypetéjű hármas ikrek, akiket Thomasnak, Timothynak és Travisnek hívnak. Ötéves árvák voltak, akik az édesanyjuk halála után kerültek az árvaházba.

Selena és James megtudták, hogy apjuknak hármas ikrei vannak.

Selena és James mindenképpen ellátogattak maguk is az árvaházba, és meglepődve látták, hogy a hármasikrek mennyire hasonlítanak az apjukra.

HIRDETÉS

“Ők az ő gyerekei. Megcsalta Marissát” – állapította meg Selena.

Útban vissza az irodába James bort ivott a kocsijuk hátsó ülésén. “Szegény Marissa” – rázta a fejét, szórakozottan azon, hogy az apja megcsalta a feleségét.

“Biztos vagyok benne, hogy apa mindent megtenne azért, hogy soha ne tudja meg” – mondta Selena ravasz mosollyal az arcán.

HIRDETÉS

Marissa volt az apjuk második felesége, akit csak három évvel azután vett feleségül, hogy az anyjuk rákban meghalt. Kedves és szerető nő volt, de tizenöt évvel fiatalabb is, mint az apjuk.

Eleinte nem akartak még egy nőt az apjuk életébe, mert úgy gondolták, hogy még több örököst szülne, akik tovább osztanák az örökségüket. Teltek azonban az évek, és Marissa nem szült gyermeket, annak ellenére, hogy annyira vágyott rájuk.

Marissa depressziós volt, hogy nem lehetett gyereke.
HIRDETÉS

Marissa és Taylor elmentek az összes termékenységi specialistához, akit csak találtak az Egyesült Államoktól Európáig, míg végül egy bátor orvos közölte velük, hogy természetes úton soha nem tudnak majd gyermeket vállalni.

Az utolsó vizsgálatuk öt évvel ezelőtt volt, és ez Marissát egy magányos és lefelé tartó spirálba taszította. Végül megbékélt a meddőségével, és mindent megtett, hogy megelégedjen azzal az élettel, amit Taylorral élt.

Amikor Selena és James hazaértek, egyenesen az apjuk otthoni irodájába mentek. “Apuuu, itthon vagyok!” Mondta Selena, amikor belépett az ajtón.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »