A hajléktalan fiatal hölgy hozzámegy az idős férfihez, anélkül, hogy tudná, hogy milliomos

HIRDETÉS

Egy hajléktalan nő élete drasztikusan megváltozik, miután elfogadja egy idős férfi lánykérését, aki kezdetben eltitkolta előle a vagyonát.

John Smith 76 éves volt, gazdagabb, mint amire joga lett volna, de sajnos egyedülálló. Nem volt mindig egyedül, de valóban, a sors sok szörnyűséget osztott ki neki a szerelmi életében.

Amikor 34 éves volt, a felesége, Lizzy meghalt egy autóbalesetben. Egy családi kirándulásról tartottak hazafelé, amikor egy teherautó belerohant a járművükbe.

John egy nap egy hajléktalan nővel találkozott egy kávézóba menet.

John volt az egyetlen túlélő. Felesége, Lizzy közvetlenül mellette vérzett el, miközben a mentőre vártak. Soha nem tudott túllépni a bűntudaton, mert aznap ő ült a volán mögött, és nagyon fáradt volt.

HIRDETÉS

Lizzy figyelmeztette, hogy ne üljön a volán mögé, de John ragaszkodott hozzá, és a nő beadta a derekát. Még mindig emlékezett arra a néhány másodpercre, amikor boldogan aludt, mielőtt a dolgok elszabadultak.

John valóban elbóbiskolt a volán mögött néhány másodpercre, amikor az autópályára kanyarodtak, és egy szembejövő teherautónak ütköztek.

Negyvenkét évvel a szörnyű élmény után John még mindig a trauma gyötörte. Minden nap egy újabb alkalom volt arra, hogy szidja magát, amiért aznap este nem hallgatott Lizzyre.

Sőt, a történtek után a gyerekeit, Mayát és Joe-t internátusba küldte. Sajnos túlságosan is emlékeztették arra, hogy kit és mit veszített el.

HIRDETÉS

Amíg ők az iskolájukban tanultak, John a munkájába fojtotta magát, hogy leküzdje a magányt. Az évekig tartó munka, amelyet kis ruházati vállalkozásába ölt, sok hasznot hozott, többek között azt, hogy vállalkozása nagy márkává nőtte ki magát.

John volt az egyetlen túlélője az autóbalesetnek, mivel felesége, Lizzy közvetlenül mellette vérzett el, miközben a mentőre várt.

John létezésének másik szerencsétlen része az volt, hogy mindkét gyermeke hanyagolni kezdte őt, amint rangos főiskolákra kerültek. A hozzá fűződő kapcsolatukat csak egy dolog biztosította – a pénz, amit sosem mulasztott el nekik adni.

Azon kívül, hogy anyagi segítségért hívogatták, a két gyerek nem mutatott érdeklődést az apjuk iránt. Egy nap például, miután együtt vacsoráztak, John éppen felállt, hogy elhagyja az étkezdét, amikor szívrohamot kapott.

Szerencséjére a szomszédja aznap este vele vacsorázott, így még időben be tudott érni a kórházba.

John két hetet töltött a betegágyon, de egyik gyereke sem jött be hozzá, és nem is hívta fel, hogy az egészsége felől érdeklődjön. A fia azzal mentegetőzött, hogy egyetemi útra ment, míg a lánya egyszerűen nem törődött a hívásaival.

HIRDETÉS

Egy idő után Johnt kiengedték a kórházból, és hazaengedték. Az első éjszaka a kórházból hazatérve magányosabb volt, mint bármi, amit valaha is tapasztalt.

Tíz évvel később egy park mellett sétált, amikor úgy döntött, hogy elidőzik egy kávézónál, hogy megigyon egy csésze forró kávét.

A kávézó az út túloldalán állt, így át kellett mennie, de amikor éppen át akart menni, a közlekedési lámpa jelezte a gyalogosoknak, hogy álljanak meg, míg az autók elszáguldanak mellettük.

John szerényebb életet élt egy átlagos amerikai otthonban.

Miközben John várakozott, tekintete egy hölgyre tapadt a kávézó melletti sikátorban. Egy kis szőnyegen kuporgott, a feje alatt egy táska pihent.

HIRDETÉS

Mellette egy tábla volt, amelyen ez állt: “Kétségbeesetten munkát keresek. Hajléktalan vagyok, és pénzre van szükségem, hogy eltartsam magam”.

A tábla megdöbbentette Johnt. Az évek során sok koldust látott már Connecticutban, de egy munkáért kolduló ember szokatlan volt. Egy pillanat alatt elhatározta, hogy felajánlja a segítségét, ezért odalépett hozzá.

“Elnézést, kisasszony, jól van?” – kérdezte finoman, és ezzel felrázta a nőt.

“Ó, igen – igen, persze, hogy jól vagyok” – mondta gyorsan, miközben felállt. A neve Ally George volt.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »