A japánok kedvelt diétájával könnyen lefogyhatsz! – Mutatjuk, hogy kell alkalmazni

HIRDETÉS

Minden reggel fogyassz el egy banánt, és egy hét alatt 5 kilótól szabadulhatsz meg!

1854544336_1221060616552057.jpg

HIRDETÉS

A japán Hitoshi Watanabe és Sumiko állították össze ennek az egyszerű, de hatékony fogyókúra alapjait. Nem szükséges hozzá különösebb életmódbeli változtatás, nagyon egyszerű, és mégis segít megszabadulni a fölösleges kilóktól.

Mindössze annyit kell tenned, hogy minden reggel ébredés után megiszol egy csésze meleg vizet, majd egy kis idő múlva megeszel egy banánt. Utána a nap folyamán bármit fogyaszthatsz.

A banán úgynevezett ellenálló keményítőt tartalmaz, mely az emésztés során csökkenti a szénhidrátok felszívódását. Közben pedig több, mint 30 százalékkal serkenti a zsírégetést.

Hány banánt ajánlott enni?

HIRDETÉS

Nincsenek túl szigorú szabályozások e tekintetben, minimum egy banánt kell elfogyasztani. De arra is vigyáznod kell, hogy ne töltsd meg a gyomrod csak banánnal. A japánok úgy tartják, hogy soha nem szabad túlterhelni a gyomrot.

Ébredés után igyál meg egy csésze meleg vizet, majd egy óra múlva fogyassz el egy banánt. Ha éhségérzeted van, egy kicsit később egyél meg még egy banánt. Hatásosabb, ha nem túl érett banánt választasz.

A szakértők arra is felhívják a figyelmet, hogy este 8 órakor ajánlott vacsorázni, majd legkésőbb éjfélkor le kell feküdni aludni. A megfelelő éjszakai alvás nagymértékben összefügg a zsírégetéssel. Éppen ezért, ha jól alszol, akkor könnyebben megszabadulhatsz a plusz kilóktól.

HIRDETÉS

Ebédre, és vacsorára bármit lehet fogyasztani, azonban, ha a két étkezés között megéheznél, akkor csak gyümölcsöt ehetsz.

209457362_95256210607329.jpg

Miért hatásos még a banánfogyasztás?

HIRDETÉS

Nagyon magas a banán kálium-, és rosttartalma, ezért kiváló energiaforrás, és serkenti az emésztést.

A banán nem drága, ezért nem kell túl sok pénzt költened a diétára.

Ha leszoksz a reggeli kávéról, akkor a vércukorszinted is normalizálódik, valamint csökkenhet az ételek utáni sóvárgásod.

A banán segíthet megszabadulni a narancsbőrtől is.

Forrás:
HIRDETÉS