A kedvetlen pitbullt lefilmezték, hogy „sír” a menhelyen, miután tenyésztésre használták, majd egyedül kirakták

HIRDETÉS

Egy olyan állatot látni, akit elárultak és bántottak azok, akikben a legjobban bízott a világon, igazán szörnyű dolog.

Sajnos az állatok elhanyagolása és a velük való kegyetlenség minden nap zajlik az egész világon, és több ezren vannak kirakva a menhelyeken, várva, hogy valaki megadja nekik a második lehetőséget az életben, amit megérdemelnek.

A Charlotte Mecklenburg Állatmenhely Észak-Karolinában az egyik ilyen menhely, és ez az, amit Sarah Sleime gyakran önkéntesként látogat. Ennek eredményeként megszokta, hogy levert és összetört állatokat lát, akik örök otthonra várnak.

Azonban még őt is mélyen megrázta, amikor találkozott Fahéjjal, egy pitbullal, akinek úgy tűnt, hogy könnyes a szeme, amikor Sarah elsétált mellette. Amit azonban Fahéj múltjáról megtudott, teljesen összetörte…

HIRDETÉS

1601631596_1380943231005313.jpg

Kiderült, hogy Fahéj 7 éves volt, és úgy tűnt, hogy egykori tulajdonosai tenyészkutyaként használták.

Egy Facebook posztban Sarah azt írta: „Valaki kidobta ezt a szegény anyát a menhelyen a kölykei nélkül. Minden alkalommal, amikor megálltam, hogy beszéljek hozzá, és azt mondtam, hogy sajnálom, a szemei megteltek könnyekkel (nézd meg a reakciót -:13-nál). Szívfacsaró!!”

HIRDETÉS

Felhívás
Sarah hamarosan megállapította, hogy valamit tennie kell, ezért feltöltött egy videót Fahéjról annak reményében, hogy felhívja a figyelmet a helyzetére.

A videója röviddel a feltöltése után gyorsan nagy szenzációvá vált. Számos ember akarta örökbe fogadni Fahéjt, és rengetegen küldtek neki jókívánságokat.

Sarah különösen boldog volt, amikor egy barátja kijelentette, hogy örök otthont akar adni a kutyának.

Megan Shelton elmondta a The Dodo-nak: „Különleges helyük van a szívemben a pitbulloknak. Azt hiszem, ők nagyon félreértett kutyák és egy félreértett fajta.“

HIRDETÉS

“És amikor láttam őt abban a videóban, szó szerint sírva egy ketrecben, sírtam. A gyerekeim sírtak. Megmutattam a férjemnek, és azt mondta, hogy holnap elmehetünk megnézni.”

Azonnali barátság
Fahéj nagyon gyorsan összebarátkozott Megannal. Valójában nem hagyta abba a farok csóválást, ha találkoztak.

Sarah elkapta a találkozást kamerával, és feltöltötte azt is a Facebook oldalára. Eltűntek Fahéj könnyei, helyébe egy olyan izgalom lépett, amin nem lehetett uralkodni.

HIRDETÉS

A Shelton családnak már volt egy három éves Blu nevű pitbullja, így az egyetlen akadály az maradt, hogy meglássák, a két kutya képes lenne-e elfogadni egymást és együtt élni.

Az egész dolog megkoronázásaként, Blu és Fahéj – akit Sheltonék később Rosie-nak neveztek el, nagyon gyorsan összebarátkoztak. Rosie szerető családot kapott, és Sheltonék egy igazán különleges kutyát kaptak.

Micsoda fantasztikus történet. Annyira boldogok vagyunk, hogy Fahéj/Rosie megkapta a második esélyt, amiben annyira reménykedett!

Minden kutya szerető társ lehet, ha megfelelő környezetet kap a növekedéshez. Véleményünk szerint egyetlen kutyát sem szabad eldobni egyszerűen azért, mert már nem megfelelő.

Oszd meg ezt a cikket, ha kiállsz a négy lábú barátaink jogaiért!

Forrás:
HIRDETÉS