A kétgyermekes dolgozó anya hazatérve 5 hónapos fiát egyedül találja a padlón

HIRDETÉS

Abby hazatért a munkából, és öt hónapos kisfiát a gyerekszoba padlóján találta. A fiúnak eleve nem lett volna szabad egyedül lennie, de olyan okból kifolyólag nem volt otthon senki más, ami feldühítette.

„Oké, ideje hazamenni” – zárta le Abby az utolsó dokumentumot, és kikapcsolta a munkahelyi számítógépét. A napja őrülten zsúfolt volt, és végig aggódott az öt hónapos kisbabája, Connor miatt.

HIRDETÉS

Abby általában otthonról dolgozott, ami tökéletes volt. De a főnöke megkérte, hogy pénteken jöjjön be, és vegyen részt egy csomó személyes megbeszélésen. Hektikus volt, de legalább produktívak voltak. Este hétre végzett mindennel, és alig várta, hogy hazamehessen.

A férje, Patrick is dolgozott, de fél hat körül már otthon kellett volna lennie, hogy felmentse 13 éves fiukat, Theót a bébiszitterkedés alól. Mint minden más tinédzser, Theo sem örült annak, hogy egész pénteken a kisöccsére kellett vigyáznia, főleg azért, mert egy különleges, csak tanároknak szóló rendezvény miatt nem volt iskolában. Abby azonban még nem érezte jó döntésnek, hogy bébiszittert fogadjon Connornak.

Abby gyorsan hazavezetett, és alig várta, hogy pizzázzon a családjával.
HIRDETÉS

Ráadásul mindjárt itt a nyár, és Theónak rengeteg ideje lesz a barátaival játszani, amint elkezdődik a vakáció.

HIRDETÉS

A biztonságos Fort Lauderdale-i szomszédságukban a nyarak fantasztikusak voltak. Abby ugyanezen a környéken nőtt fel, ezért is tudta, hogy a fiai biztonságban lesznek egyedül otthon. Theo elég idős volt ahhoz, hogy megbirkózzon ezzel a felelősséggel, és tudta, hogy hívni fogja, ha bármi történik.

Ennek ellenére gyorsan hazavezetett, izgatottan várta, hogy láthassa a gyermekét egy ilyen hosszú nap után, és valószínűleg pizzát fognak rendelni vacsorára. Tökéletes este lesz otthon a családjával.


HIRDETÉS

„Helló!” Abby megszólalt, belépett az otthonába, és az előszobában az asztalra tette a táskáját és a kulcsait. Meglepő módon senki sem adott választ. A nappali és a konyha üres volt, és nem hallatszott semmi zaj. Ez teljesen ritka volt egy olyan otthonban, ahol egy tinédzser és egy kisbaba lakik. Nem is beszélve a férjéről, aki állandóan zenét szeretett hallgatni. “Patrick? Theo?”

Levette a cipőjét a bejárati ajtónál, miközben folyamatosan a fiai után kiabált.

Levette a cipőjét, és a bejárati ajtónál hagyta, hogy megnézze férjét a hálószobájukban. Ám ismét megdöbbent, amikor az üres volt. „Halló?” – szólította újra, és végül vállat vont. Patrick valószínűleg elvitte a gyerekeket egy vidám kirándulásra. Nem gyakran csinált ilyet nélküle, de ez egy jó alkalom volt arra, hogy összekovácsolódjanak. Úgy döntött, hogy felhívja őket, hogy megtudja, milyen pizzát szeretnének vacsorára.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »