A kislány kitartóan keresi édesanyját – Minden nap visszatér az elhagyatott lakásba

HIRDETÉS

Amelia arra ért haza, hogy kislány keservesen sírt a szomszéd ajtaja előtt. A főbérlő szerint a lakás üres volt. A kislány azonban visszatért, és Amelia kénytelen volt ismételten találkozni megrázó múltjával.

„Szia, kislány! Miért sírsz?” Amelia megkérdezte a szomszédja háza előtt síró gyereket. Soha nem találkozott velük, de furcsának találta, hogy a kisgyereküket így kint hagyják sírni.

HIRDETÉS

Amelia hazafelé tartott a munkából, és nyugodt éjszakát akart. De ahogy felmászott a lépcsőn a harmadik emeleti brooklyni lakásába, meghallotta a kislány sírását. Szívszorító volt. Tennie kellett valamit.

„Az anyukámat keresem” – mondta a kislány, és Amelia éppen kopogtatni készült az ajtón, amikor megcsörrent a telefonja.

HIRDETÉS

„Adj egy percet, kicsim” – mondta a gyereknek, és felvette a telefont. Egy munkahelyi barátja volt az. Egy nagy projektjük volt készülőben, és szükségük volt valamire. A hívás körülbelül tíz percig tartott, és amikor Amelia letette, a kislány eltűnt.

HIRDETÉS

Jézusom, talán szellem volt? gondolta egy pillanatra, majd a bejárati ajtóhoz sétált, és a kulcsával kinyitotta. Levette a kabátját, és a vacsorán kezdett el gondolkodni, de a kislány egy pillanatra sem hagyta el a gondolatait.

Ismét megragadta a telefonját, és tárcsázta a főbérlő számát. Mr. Crinkle kedves ember volt, és mindent elmondana neki a szomszédairól.

HIRDETÉS

„Sajnálom, Miss Geffen. Abban a lakásban már jó pár éve nem lakik senki” – magyarázta az idősebb férfi.

„Valamikor volt egy friss házaspár, de a nő meghalt a gyermeke születésekor. A férfi nem tudott tovább abban a lakásban élni azokkal az emlékekkel, ezért elment. De a lakbért még mindig fizeti. Gondolom, nem tudott lemondani róla.”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »