A lány csúnyán kigúnyolja a duci, konditeremben edző nőt, később megtudja, hogy csak így lehet gyereke

HIRDETÉS

Egy nő szégyelli magát, amiért kigúnyolt egy elhízott nőt, aki keményen dolgozik az edzőteremben, amikor megtudja, hogy a nőnek csak így van esélye arra, hogy gyereket tudjon vállalni. Pár év múlva újra találkoznak, de rendkívül eltérő körülmények között.

„Nagyon szeretnék gyereket, doktor nő!” – sírta Amy, miközben a férje vigasztalta. „Már mindent megpróbáltunk. Van még valami, amit tehetünk, hogy természetes úton foganjunk meg? Kétségbe vagyok esve, és mindent megteszek, amit csak tudok” – kérdezte.

Amy orvosa már körülbelül egy éve segített nekik természetes úton teherbe esni, és épp azon volt, hogy más módot javasoljon a teherbeesésre, például mesterséges megtermékenyítést vagy béranyaságot. Tudta azonban, hogy Amy mennyire szeretne természetes úton teherbe esni, ezért elhatározta, hogy minden lehetőséget kimerít, mielőtt más módszereket ajánl.

HIRDETÉS

„Sajnálom, hogy nehéz volt számodra, Amy – válaszolta Doktor Hodge. „Van még egy dolog, amit megpróbálhatsz, de kérlek, vedd ezt félvállról, és ne hidd, hogy meg akarlak bántani” – tette hozzá.

„Bármit, doktor nő. Tudom, hogy maga csak a legjobbat akarja nekünk. Kérem, mondja meg, mit kellene még tennem…” Amy kétségbeesetten mondta.

„Tanulmányok kimutatták, hogy a fogyás segíthet a fogamzásban. Ez és az egészségesebb életmód” – magyarázta Hodge doktor. „Ha akarod, talán elmehetnél az edzőterembe, vagy sétálni, hogy leadj mondjuk úgy 40 kilót… ez beválhat neked” – javasolta.

HIRDETÉS

Amyt egyáltalán nem zavarta Hodge doktor javaslata. Tudta, hogy a stressz miatt hízott el, és valóban fogyni akart – babával a képben vagy anélkül.

Amy tehát elhatározta, hogy keményen megdolgozik azért, hogy legalább 40 kilót leadjon. Szerezett egy edzőtermi tagságot, és feliratkozott egy napi edzés- és táplálkozási programra, amelynek célja az volt, hogy segítsen neki elérni a súlycéljait.

HIRDETÉS

Egy nap Amy az utolsó elérhető elliptikus gépre ült be, amikor egy vékony nő, aki nem sokkal utána következett, gúnyolódott. „Micsoda helypazarlás az elliptikus tréner” – mormogta a lány. „Mintha valaha is Hüvelyk Panna lenne belőle!”

Amy ennek hallatán behunyta a szemét, mély levegőt vett, és nagyon igyekezett nem visszalőni a gonosz nőre. Hiába próbálkozott, nem tudott segíteni rajta. Hátranézett, és lelépett a gépről.

„Sajnálom, oké! Én itt próbálkozom!” – kiáltott fel. „Ez az utolsó esélyem, hogy gyerekem legyen!” – mondta, mielőtt sírva kiviharzott az edzőteremből.

HIRDETÉS

Hazatérve a nő nem tehetett mást, mint hogy a kanapén folytatta a sírást. Nem tudta megérteni, hogyan lehetnek az emberek ilyen gonoszak, és hogyan nem tudnak a saját dolgukkal törődni.

Férje, Alfred meglátta a kanapén zokogó nőt, és azonnal mellé sietett. „Amy, kicsim, mi a baj?” – kérdezte. „Miért sírsz? Megsérültél?”

Amy megrázta a fejét. „Egy gonosz lány az edzőteremben kigúnyolt, mert használtam az egyik eszközt. Mivel érdemeltem ki ezt? Eleve nem akartam kövér lenni. Ezért voltam az edzőteremben, hogy megpróbáljam helyrehozni a helyzetemet!” – kiáltott fel.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »