A lány gyönyörű ruhát készít amely a többiek lélegzete eláll az átalakulástól, mikor pörög

HIRDETÉS

Egy bál olyan kellemes esemény, amin a legtöbbünknek ritkán van alkalma részt venni. De a szerencsések számára mágikus élmény.

A hölgyek számára csodálatos alkalom, hogy hercegnőnek érezzék magukat, és mindenekelőtt felöltsenek egy gyönyörű báli ruhát. Nézzünk szembe a tényekkel, van annál szebb, mint egy tündérmesébe illő báli ruha?

Ivy Thompson, az egyesült államokbeli Seattle-ből, látta a lehetőséget, hogy elkészítse saját gyönyörű báli ruháját egy álarcosbálra. Fényképeket és egy videót posztolt magáról a ruhában, amik vírusszerűen elterjedtek a neten! Ha meglátod, meg fogod érteni, hogy miért. Csak olvass tovább:

HIRDETÉS

1070434695_721100544248774.jpg

Ivy valami különlegessel akarta meglepni a többi vendéget, így egy extra elemet varrt a ruhába, amitől a vendégeknek elállt a szava.

A videóban, amit posztolt, Ivy elmagyarázza, hogy soha nem vett varróleckéket, de édesanyja és nagymamája körül nőtt fel, akik szerettek varrni. Rávette magát, és elhatározta, hogy ő is megtanulja, hogyan kell varrni. És elég jó lett benne…

HIRDETÉS

1765708240_222110059053722.jpg

A Hamupipőke ihlette
Ivy eredeti inspirációját a szeretett Disney filmből, a Hamupipőkéből vette át. De aztán hozzáadott egy egyedülálló csavart, amelytől a fejek felé fordultak, amikor feltűnt a bálon.

HIRDETÉS

Ahogy az alábbi videóban is látható, Ivy nem tökké válik, hanem pillangóvá!

95589956_48438892110060.jpg

Nézd meg az alábbi videót, és látni fogod, hogyan váltotta valóra Ivy ezt az őrült alkotást! Én nem jutok szóhoz.

HIRDETÉS

Ebben a ruhában tényleg van valami extra!

Ha lenyűgöztek a készségei, oszd meg a videót barátaiddal a Facebookon, hogy mindenki láthassa ezt a csodát!

 

Forrás:
HIRDETÉS