A lány kigúnyolja nagymamáját az olcsó gyűrű miatt, amit adott neki – undorodva eldobja, és hirtelen kinyílik

HIRDETÉS

Amikor Brooke 18 éves lett, legalább egy autót várt ajándékba a nagymamájától. Amikor ehelyett egy régi smaragdgyűrűt kapott, csalódottan a földre dobta undorodva.

Brooke és a nagymamája, Sunny szoros kapcsolatban álltak egymással. Amikor Brooke fiatalabb volt, a nyarakat Sunny tanyáján töltötte, ahol segített gyümölcsöt szedni és zöldséget aratni.

HIRDETÉS

Mivel akkoriban még túl fiatal volt ahhoz, hogy megértse, Brooke azt hitte, hogy Sunny jómódú, mert farmja van. Nem tudta, hogy Sunny szegény volt, és a farm volt az egyetlen vagyona, amivel rendelkezett.

Brooke évről évre követte Sunny-t a farmon, és a házba hordta a friss terményeket. Csendesebb napokon ketten ültek a verandán, és együtt fogyasztottak el egy csésze tejet.

Sajnos a kapcsolatuk kezdett megváltozni, amint Brooke elkezdett felnőni. A nyári látogatások egyre ritkultak, míg végül egyáltalán nem is kerültek sorra. Tinédzserként Brooke azt mondta, hogy neki más dolga van.

Brooke-nak nem tetszett a nagymamájától kapott smaragdgyűrű.
HIRDETÉS

Amikor Sunny meglátogatta Brooke-ot Washington D.C.-ben, mindig panaszkodott a szüleinek. “Anya, már megint itt van a nagyi? Nincs neki egy farmja, amiről gondoskodnia kell?” – mondta az anyjának.

“Brooke, ő a te nagymamád. Ne beszélj vele így. És különben is, régen imádtad őt! Mikor változott meg ez az egész?” – válaszolta az anyja, Heather.

HIRDETÉS

“A nagyi büdös, és nem úgy öltözködik, ahogy a washingtoniaknak öltözködniük kellene. Az összes barátom mindig kigúnyol, amikor meglátják. Kérlek, küldjétek haza!” válaszolta Brooke, mielőtt becsukta volna a szobája ajtaját.

Sunny mindent kihallgatott, amit az unokája mondott, és aznap este álomba sírta magát. Másnap elbúcsúzott a lányától, és hazament Virginiába. Ezután soha többé nem tért vissza Washingtonba.

Sunny a történtek ellenére még mindig küldött Brooke-nak ajándékot a születésnapjára. Felhívta, hogy megnézze, tetszett-e Brooke-nak, amit küldött, de Brooke alig igyekezett kinyitni az általa küldött ajándékokat. “Köszönöm, hogy átküldted őket, nagyi. Majd kibontom, ha lesz rá időm” – válaszolta.

Brooke mindig érdektelennek tűnt, miközben Sunnyval beszélgetett.
HIRDETÉS

Ahogy Brooke 18. születésnapja közeledett, követelte, hogy a szülei rendezzenek neki egy bált. Mivel ő volt az egyetlen gyerek, a szülei boldogan tettek eleget a kérésnek.

A vendéglista megbeszélése közben Brooke visszautasította, hogy Sunny neve felkerüljön a meghívóra. “Kizárt dolog, hogy eljön a születésnapomra” – mondta.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »