A lány tánccsapat színpadra lép, csakhogy a tömeg elveszíti a kontrollt, mikor a lámpák hirtelen kialszanak

HIRDETÉS

Van valami, amit a csoportos táncosok jól csinálnak, ami pozitívan hipnotizáló.

Amikor sok ember tökéletes szinkronban tud dolgozni egymással, mindegyik a saját kis részét játssza egy jól olajozott gépben, akkor az ragyogó látványt nyújt. Azok, akik egy példát keresnek arról, amiről beszélek, csak a Dodge City Középiskolába kell nézniük, akiket kiválasztottak, hogy legyenek a házigazdái a 76. éves Bajnokok Tornájának.

Az iskola kosárlabda csapata bekerült a verseny döntőjébe, de a szurkoló csapatuk a félidős teljesítményével ellopta a főcímeket.

Az első fele látványos volt, mielőtt a lámpák hirtelen kialudtak a dal közepén…

HIRDETÉS

1023488155_747211007180337.jpg

Sue Kidd, a szurkolócsapat rajongója, írta az iskola Facebook oldalára: „Egy kis háttér a Dodge City középiskolához, ami Kansas nyugati síkságán található. A teljes beiratkozás 2000 hallgató, 81% -a kisebbség és 76% -a spanyol, és alacsony a munkanélküliség a közösségben.“

„Az iskola az akadémiai sikerekre és az összes tanuló tiszteletére összpontosít, a karakterfejlesztésen keresztül. Ez egy példa erre a sikerre. Gratulálunk!”

HIRDETÉS

1122630668_2054662621100894.jpg

Természetesen rengeteg előadás volt a meccsek között és félidőben, de egyikük sem közelítette meg a Dodge City szurkolócsapatát. Látod, a döntők megrendezése nagy feladat volt az iskola számára, így a csapatának sok energiát kellett bele fektetnie, hogy biztosítsa táncuk méltó az alkalomhoz.

Ezért állt meg a közönség szíve, amikor a fények hirtelen kialudtak.

HIRDETÉS

… De ez egy trükk volt volt; egy szakértői koreográfiával végrehajtott attrakció.

A táncosok megvilágított koronákat és köpenyeket viseltek, amelyek valójában szárnyak voltak, a táncosok igazodtak, amikor a ritmus a lágy balladáról egy izgalmas remixre váltott, fényes show-val és mindennel.

1144437082_1759211009470222.jpg

HIRDETÉS

A tánc iránti elkötelezettség olyan valami, ami mindenkit, aki a videót nézi, le fog nyűgözni.

Nézd meg magad, hogy mire gondolunk, az alábbi klipben:

Csodálatos, ugye?

Ha lenyűgözött az előadás, oszd meg ezt a cikket a Facebookon!

Forrás:
HIRDETÉS