A leghasznosabb esküvői ajándék, amelyet kaptak, az volt, amelyet 9 évvel később bontottak ki

HIRDETÉS

Az esküvői ajándék egy elég általános dolog. Időnként hallasz kreatív ajándékokról, de többnyire az emberek ragaszkodnak a nászajándéklistához, és azt vásárolják, amit kértek. Ez azt jelenti, hogy te és partnered hamarosan edényekben, konyhai eszközökben és monogramos törölközőkben úsztok. De még a legszokatlanabb esküvői ajándék sem olyan jó, mint az a rejtélyes ajándék, amit Kathy és Brandon Gunn az esküvőjük napján kapott.

1418841990_1513522010067050.jpg

A furcsa ajándék Kathy nagynénjétől származik. Ők kettő nagyon közel állnak egymáshoz, és Kathy „nagymama” figurának tartja őt az életében. Alison néni úgy döntött, hogy valami olyat ad, amit a kedvenc unokahúga nem tett rá a nászajándéklistára. Ehelyett az újdonsült párnak egy becsomagolt dobozt adott, amelyen kívül volt egy megjegyzés: „Ne bontsd ki az első nézeteltérésig!”

HIRDETÉS

1940575797_1201007744320598.jpg

Mi a fenét jelenthet ez? Képzeld el, hogy a pár mennyire meghökkent és kíváncsi volt a bizarr ajándék miatt, de ellenálltak, hogy a helyszínen kibontsák az ajándékot. Ehelyett eltették akkorra, amikor úgy érezték, hogy valóban szükségük van rá.

Kilenc évvel később Gunnék még mindig nem bontották ki a titokzatos esküvői ajándékot. Ha szereted a spoilereket (mint én), akkor valószínűleg azon tűnődsz, hogy volt erejük ellenállni az ajándék nagy kérdőjelének, de az érvelésük elég szilárd.

HIRDETÉS

„Amikor először házasodsz, egyre jobban igyekszel: megtanulni, hogyan kell valakivel együtt élni, kideríteni az őrült szeszélyeit” – magyarázta Gunn. „A problémák változnak attól függően, hogy mennyi ideje vagytok házasok, és mi folyik életedben… először azért harcolsz, hogy a padlóról kell felszedni a ruhákat, majd később azért harcolsz, mert nem tudsz aludni a hasfájós babád miatt.”

Figyelembe véve, hogy Alison 50 évvel azelőtt házasodott össze férjével, Bill-el, mielőtt az 2004-ben elhunyt volna, a házaspár feltételezte, hogy a doboz a szerelem alapvető titkát rejti… vagy valami eposzba illőt ezen a vonalon. Véleményük szerint a legjobb, ha nem pazarolják a házasság működésének titkát a szennyes ruha miatti vitára; úgy gondolták, hogy a titkos ajándéknak különleges alkalomra van szüksége.

De valójában az ok, hogy a pár egyáltalán kibontotta az ajándékot, nem egy hatalmas (vagy kisebb) vita miatt volt. Kathy és Brandon akkor nyitották ki a titkos dobozt, amikor megpróbálták kiválasztani a tökéletes esküvői ajándékot a jegyespár barátaiknak. Amikor megpróbálunk visszagondolni a kedvenc ajándékukra, amit kaptak, emlékeztek a titokzatos dobozra, és úgy döntöttek, hogy kibontják az ajándékot akkor és ott.

Ami benne volt, nem az volt, amit vártak.

HIRDETÉS

A dobozban borospohár, gyertya és pénz volt, hogy vegyenek rajta – várj – pizzát és bort. Alison nagynéni hivatalosan az én hősöm. Még egy rövid jegyzetet is írt mindkettejüknek, egyszerűen megadva nekik utasításokat arról, hogy mit kell vegyenek, hogy segítsen nekik helyreállni az „első nézeteltérésből”.

1314141579_326486952010072.jpg

‘Brandon, vegyél virágot és egy üveg bort. Kathy, rendelj pizzát, garnélát vagy bármit, amit mindketten szerettek. Készíts elő egy forró fürdőt.’

HIRDETÉS

Gunn-ék jót nevettek (és ingyen bort és pizzát kaptak) a kilenc éves ajándékon, de a titokzatos doboz sokkal több lett a pár számára az évek során. Az ajándék létezése új perspektívát adott a párnak a kisebb nézeteltérésekhez, és lehetővé tette számukra, hogy fokozatosan leküzdjék az olyan nehézséget, amelyek lehet, hogy egyébként elmérgesítették volna a kapcsolatukat.

„Valóban arra kényszerített bennünket, minden alkalommal, amikor nem értettünk egyet, hogy átfogóan gondolkozzunk, és megkérdezzük: ’Ez tényleg olyan nagy ügy?’”- mondta Gunn.

Milyen szép ajándék és csodálatos történet! Még ha neked és partnerednek nincs is ilyen „rejtélyes ajándék” a szekrényetekben, gondolj erre az inspiráló ajándékra, mint egy új perspektívára, hogy mi az, ami igazán számít a kapcsolatotokban. Lehet, hogy teljesen új módon fogod szemlélni a dolgokat.

És legalábbis végleges bizonyítékot adott nekünk, hogy a pizza és a bor a megoldás. Mindig.

 

Forrás:
HIRDETÉS