A menyasszony felháborodott, amikor egy hajléktalan öregember bukkant fel az esküvőjén, “Velem van!” – Mondta büszkén a vőlegény

HIRDETÉS

Michael éppen Jessica-t készült elvenni feleségül, egy volt modellt, aki nem éppen a legkedvesebb ember volt. Az esküvő során egy hajléktalan ember tűnt fel, ami kihozta Jessica-t a sodrából, amíg Michael fel nem fedte, ki is volt valójában az illető, és meghökkentő döntést hozott.

Michael megigazította a nyakkendőjét, és rettegve várta, hogy a menyasszonya az apjával az oldalán végigvonuljon az oltárhoz. Ennek a pillanatnak boldogsággal kellett volna eltöltenie. Miért volt ennyire ideges? Esküvői idegesség? Nem tűnt annak. Még a vőfélyei – egyetemi barátai – sem látszottak különösebben boldognak számára. Vajon ez egy hiba volt?

HIRDETÉS

Tudta, hogy Jessica nem a legkedvesebb ember a világon. Gyönyörű volt, magas, jó alakú és egykori modell. Azt is tudta, hogy Jessica azért vonzódott hozzá, mert sikeres vállalkozása volt, amit a nulláról épített fel. De Jessica mindig is nagyszerű volt hozzá. Gyorsan egymásba szerettek, összeköltöztek, és hamarosan eljegyezte őt.

Kezdetben semmi problémája nem volt a menyasszonyával, amíg Jessica egy héttel a ceremónia előtt nem mondott neki valamit fontosat. “Maria nem jöhet el az esküvőre, Michael” – mondta határozottan.

HIRDETÉS

“Hogy mi?” – kérdezte sokkolt állapotban. Maria az egész világon a legjobb barátja volt. Egy marylandi árvaházban nőttek fel együtt, és éveken át ott voltak egymásnak, anélkül, hogy romantikus kapcsolat lett volna közöttük.

“Igen. Ez az én esküvőm, szóval én döntöm el, ki jöhet. Ő nem jöhet. Ráadásul szörnyű ronda. Nem akarom, hogy ott legyen a képeken” – folytatta Jessica, megvonva a vállát.

HIRDETÉS

Michael motyogta: “Az én esküvőm is, és ő a legjobb barátom.”

Hirtelen a menyasszonya tekintete az övébe fúródott, és kihívóan felvonta a szemöldökét. “Én leszek a feleséged. Szóval itt az ideje választani, mert nem engedem, hogy a házasságunk után lásd őt. Vagy ő, vagy én.”

HIRDETÉS

Michael elhallgatott ezután, Jessica pedig visszatért a telefonjához, úgy érezte, megnyerte ezt a párbajt. Részben így is volt. De attól a naptól kezdve Michael kételkedni kezdett. Megmondta Mariának, hogy nem jöhet el az esküvőre, és bár szomorú volt, beleegyezett.

“Csak a boldogságodat akarom. Ha Jessica boldoggá tesz, akkor nem megyek el. A te döntésed alapján cselekszem.” – mondta neki telefonon. Michael érezte, hogy Maria csalódott, de nem akarja ezt beismerni. Ráadásul ő maga is csalódott volt. Fogalma sem volt, mit tegyen, miközben az esküvő egyre közeledett.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »