A nagyi minden megtakarításából fizeti az unokája esküvőjét, aki visszamondja a meghívását

HIRDETÉS

Elena már unokája, Macy kislánykora óta eldöntötte, hogy minden pénzét félreteszi, hogy egyszer majd kifizesse az esküvőjét. Amikor végre közeledett ez a nap, megszakadt a szíve, amikor megtudta, hogy unokája nem akarja meghívni őt a különleges napra.

Amikor Elena mindössze 75 éves volt, a férje, Stefan elhunyt. Nem sokkal később az egészsége is romlani kezdett, és Alzheimer-kórt diagnosztizáltak nála.

HIRDETÉS

Fia, Oliver úgy döntött, hogy gondoskodik az anyukájáról, ő pedig Los Angelesbe költözött, hogy vele és a családjával lehessen. Kezdetben Oliver, a felesége, Emma és a lányuk, Macy is nagyon szeretetteljes volt vele. Amikor azonban az Alzheimer-kórja súlyosbodni kezdett, a bánásmódjuk is megváltozott.

Oliver és Emma minden nap azon vitatkoztak, hogy Elenát egy idősek otthonában helyezzék-e el vagy sem. Bár Oliver elutasította, ő sem akart vitatkozni a felesége kívánságával.

Elena minden nap hallotta, hogy ilyen beszélgetések zajlanak, de lenyelte a büszkeségét, és nem tett semmit. Elvégre továbbra is látni akarta, ahogy az unokája felnő, és csodálatos fiatal hölggyé válik.

Elena felajánlotta, hogy kifizeti unokája, Macy esküvőjét.
HIRDETÉS

Sőt, miután Stefan meghalt, Elena azt kívánta, hogy legalább láthassa Macyt az oltár elé járulni, mielőtt csatlakozik hozzá a mennyben. Így alig nyúlt hozzá az évek során félretett pénzéhez. Nagy részét arra tartogatta, amikor eljön az az idő.

Amikor végre eljött a nap, Elena túlságosan boldog volt. Macy férjhez készült menni egy kedves úriemberhez, akit Bennek hívtak, és ennél boldogabb már nem is lehetne. Felajánlott egy hatalmas összeget, harmincezer dollárt, hogy kifizesse az esküvőt.

HIRDETÉS

“Anya, ezt nem fogadhatom el tőled. Tudom, hogy szereted Macyt, de nekem is van saját megtakarításom, és el tudom tartani” – mondta Oliver, és visszautasította a nagy összeget az anyjától.

“Édesem, én már öregszem. Többet nem tudok mit kezdeni ezzel a pénzzel. Ez bőven elég nekem, hogy megélhessem az unokám különleges napját” – erősködött Elena.

Míg Oliver habozott, felesége, Emma lelkesen fogadta el a pénzt. “Hé, az anyukád csak szeretne tenni valamit az egyetlen unokájáért. Udvariatlanság lenne nem elfogadni” – célzott a férjére, aki továbbra sem volt hajlandó engedni.

Elena hallotta, ahogy Oliver és Emma vitatkoznak róla.
HIRDETÉS

Végül Olivérnek nem volt más választása, mint elfogadni a pénzt az anyjától. Macyt mindvégig hidegen hagyta a dolog, és még csak nem is vette a fáradtságot, hogy megköszönje neki.

“Ugyan már! Már így is velünk él, csak helyes, ha hozzájárul valamivel. Nem kell megköszönnöm neki” – mondta Macy, miután Oliver átadta neki Elenától a csekket. Oliver dühös volt a lányára a hallottak miatt.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »