A nagymama egy piszkos szerszámosládát ad az unokájának, amit csak a halála után nyithat ki

HIRDETÉS

Liam folyton visszautasította nagyanyja kérését, hogy kinyithassa a szerszámosládát, amit ajándékozott neki, mert azt hitte, hogy ez egy újabb unalmas ajándéka, amit utál. A halála után azonban a fiú kinyitotta, és nem tudta abbahagyni a sírást, amikor meglátta, mi van benne.

Liam minden évben a nyári vakációt nagymamája, Agnes texasi otthonában töltötte, ahol együtt dolgoztak a farmján. Agnes minden este friss zöldségeket szedett a kertjéből, és Liam kedvenc gombalevesét főzte, míg a fiú diót gyűjtött a játékkatonáinak készített kagylóhajókhoz.

HIRDETÉS

Agnesnek a 10 éves unokája jelentette az egész világot. Amikor Liam nem tudta meglátogatni őt az iskolás évei alatt, a törékeny, 65 éves asszony minden hétvégén vonattal utazott az unokájához, és soha nem felejtett el ajándékot venni neki.

Liam azonban sosem értékelte az ajándékait, sőt, néhány szívfájdalom után, amikor képregények helyett sci-fi könyveket kapott a csomagokban, nem is foglalkozott a többi ajándék kibontásával, és egyszerűen csak a szobájában felhalmozta azokat. „Nagymama!” – kiabálta. „Megígérted, hogy képregényeket veszel nekem. Én nem ezt akarom!”

HIRDETÉS

Agnes mosolygott a fiú naivitásán. „Liam, soha ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján. Olvastad már valamelyik könyvet, amit vettem neked?”

HIRDETÉS

„Hát, nagyon szerettem volna, de…”

„Nem hiszem el, hogy nem olvastad el a könyveket, amiket vettem neked, Liam” – sóhajtott Agnes. „Azt hittem, szereted az ajándékaimat.” Élvezte, hogy ugratja az unokáját, és látta, ahogy a fiú a homlokát ráncolja, amikor bűntudata támadt, amiért nem értékeli az ajándékait.

HIRDETÉS

Egy nap, amikor Agnes meglátogatta Liamet, elázott az esőben, és a szerszámosláda, amit vett, összekoszolódott. Az asszony véletlenül a küszöbön hagyta, miközben a szemüvegét próbálta megtisztítani a vízcseppektől, és mire Liam kezébe került, a rajta lévő por jobban látszott, mint az ajándékcsomagolás, amelyet néhol a zuhogó eső eltávolított.

„Miért néz ki ilyen koszosan, nagyi?” Ez volt Liam első reakciója, amikor meglátta. „Úgy néz ki, mintha valaki porba és földbe mártotta volna.”

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »
Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »