A nő bejelenti vőlegénye családjának, hogy terhes: “De hisz a fiam meddő!” – Mondja az anyósa

HIRDETÉS

Chris szülei nem fogadták el az Amandával való kapcsolatát. Amikor a nő a vacsorán bejelentette terhességét, elkapkodták, hogy félrelépőnek nevezzék, mert épp akkor kaptak sokkoló orvosi eredményeket. Az életük soha többé nem lesz a régi.

“Csak túl akarok lenni ezen – sóhajtott fel Chris a szülei háza ajtaja előtt.

“Ők a te szüleid, édesem. Azt akarjuk, hogy végre elfogadjanak, és eljöjjenek az esküvőnkre, igaz?” – simogatta meg a karját a felesége, Amanda.

Chris felnyögött. “Engem ez tényleg nem érdekel, Amanda. Sajnálom, de ha nem tudják elfogadni a nőt, akit szeretek, akkor nem akarok velük semmit kezdeni”.

HIRDETÉS

“Kérlek, drágám. Békét kell kötnünk velük. Mi lesz a jövővel? Ők családtagok. Szeretnénk, ha a gyermekeink életének részei lennének, nem igaz?” Amanda enyhén mosolyogva folytatta.

Chris megpróbálta megőrizni a nyugalmát a nő szavai után, de ez csak nehezen sikerült neki. “Igen. Azt hiszem – motyogta megmerevedett ajkai között.

“Oké! Most pedig fel a fejjel! Együtt vagyunk benne” – élénkült fel Amanda, és átölelte az oldalát.

Chris anyja, Mrs. Castillo a rá jellemző művigyorral nyitotta ki az ajtót, csak kissé megemelve az ajkát.

HIRDETÉS

“Szervusz, Amanda! Örülök, hogy látlak” – mondta, finoman biccentett a fejével, és megindult, hogy besétálhassanak az ajtón.

Chris legszívesebben a szemét forgatta volna. Már évek óta együtt volt Amandával. Eljegyezték egymást, de a szülei még mindig úgy tekintettek rá, mint a nőre, aki “tönkretette a terveiket”. Mással akarták látni fiukat, és nem voltak hajlandóak elfogadni a döntését.


Amikor Chris elvégezte a főiskolát, és megkapta az első állását, a szülei bemutatták neki Ciarát, Mr. és Mrs. Geoffrey lányát. Az apja egy helyi magánklinika igazgatótanácsában volt, és nagy tiszteletnek örvendett a városukban.

Chris a Castillo családból származott, és a dédnagyapja befektetéseinek köszönhetően mindig is gazdagok voltak. Chris nem sokat törődött az ilyesmivel. A szülei megszállottan foglalkoztak a státusszal és azzal, hogy mások mit szólnak hozzá.

HIRDETÉS

A főiskolán azonban a legcsodálatosabb barátokra tett szert, akik az élet minden területéről érkeztek. Ez valóban megváltoztatta az életét, és rájött, hogy azok a lányok, akiket a magániskolában és a countryklubos bulikon keresztül megismert, nem neki valók. Ő egy igazi nőt akart.

És megjelent Amanda. Pár éve már a munkahelyén dolgozott, és egy parkolóból kifelé menet összeütközött vele. Szerelem volt számára első látásra, ezért igyekezett viccelődni, mosolyogni, és rögtön randira hívni a lányt.

A nő egy közeli épületben dolgozott, és nem örült a férfi közeledésének. De végül igent mondott a randira, és azóta együtt vannak.

Az első találkozás a férfi szüleivel katasztrófa volt. Azt mondták Chrisnek, hogy szakítson, amint a lány az éttermi asztaltól a mosdóba ment.

HIRDETÉS

“Ő egy asszisztens. Miért nem randizhatsz Ciarával? Ő imád téged. Nem Amanda az a lány, aki neked való” – mondta halkan az anyja, de az arcán kétségbeesés és undor látszott.

“Hallgass az anyádra, fiam. Olyan nőt kell elvenned, aki a saját… osztályodból való. Másképp nem fog menni” – csatlakozott hozzá az apja, és megrázta a fejét.

“Mindkettőtök fogja be a száját! Ezt nem hallgatom tovább! Ciara egy üres kis hercegnő, és én nem akarok a közelében lenni… soha!” – mondta erőteljesen, de mégis elég diszkréten.

Amanda visszatért az asztalhoz, és a vacsora folytatódott. A szüleinek sosem volt jó pókerarcuk, így ez a találkozás nem volt kellemes. A megjegyzések után azonban még rosszabb volt, és ezt Amanda megérezte.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 6 ): 1 23 ... 6Következő oldal »