A nő elérzékenyül, amikor meglátja a szegény vak fiút, aki a fiára emlékezteti

HIRDETÉS

Elizabeth egy este San Francisco egyik forgalmas utcáján sétált, miután rájött, hogy elfelejtett ételt rendelni vacsorára. Séta közben meglátott egy vak kisfiút, aki alamizsnáért könyörgött. Amikor odalépett hozzá, hogy adjon egy kis aprót, megdöbbenve látta, hogy a fiú és a saját fia között milyen nagy a hasonlóság.

Elizabeth, aki az 1990-es évek elején született, élete nagy részét egyedül töltötte. Szülei repülőgép-szerencsétlenségben haltak meg, amikor még csak ötéves volt, és a nagyszüleinél élt. Sajnos, amikor tizenéves volt, a nagyszülei meghaltak, és ő egyedül maradt.

HIRDETÉS

Tizenhat éves kora óta egyedül kellett boldogulnia. Elizabeth új életet kezdett San Franciscóban, ahol napközben élelmiszerboltban pénztárosként, éjszaka pedig pincérnőként dolgozott. Egy nap megismerkedett egy George nevű férfival az étteremben, ahol dolgozott. Ő volt aznap este a zenész.

George hangjától Elizabeth elájult. Pillantást váltottak, és George-ot azonnal vonzotta Elizabeth nagy barna szeme és sugárzó mosolya, amely kihangsúlyozta a gödröcskéit.

Elizabeth összefutott egy fiúval, aki pontosan úgy nézett ki, mint a fia.
HIRDETÉS

Aznap este George és Elizabeth rutinszerűen váltott pár szót a műszakja után. Ez napokig folytatódott, míg végül George úgy döntött, hogy lépni fog.

Írt egy dalt, ami tökéletesen leírta Elizabeth-et. A szeméről, a mosolyáról és arról, ahogyan sétált, miközben egész éjszaka dolgozott, énekelt. Abban a pillanatban Elizabeth fülig szerelmes lett belé.

HIRDETÉS

Elkezdtek randizni, és néhány hónap múlva össze is költöztek. Továbbra is ugyanabban az étteremben dolgoztak, és egy ideig abban reménykedtek, hogy George nagyot fog alkotni Hollywoodban. Sajnos az ő ideje sosem jött el.

George karrierje nem indult be, Elizabeth pedig terhes volt az első gyermekükkel. Anyagi gondokkal küzdöttek, de George megígérte, hogy gondoskodik a növekvő családjáról.

George és Elizabeth szerelmesek voltak
HIRDETÉS

Elizabeth babapocakja egyre nagyobb lett, de ő továbbra is dolgozott, hiszen szükségük volt a pénzre. George ekkor kezdte érezni az apává válás nyomását, és egyszerű dolgok miatt is kiakadt Elizabeth-re.

Egy nap Elizabeth-et bízták meg azzal, hogy vegye át az étterem megnyitását. Az üzletvezető, Katrina aznap a bankba ment. Amikor visszatért, riadtan látta, hogy az étterem délelőtt 11:00-kor még mindig zárva volt. “Az elmúlt egy órában zárva voltunk?” – kérdezte az ablakon bekukucskálva.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »