A nő ellöki magától a biológiai anyját, majd megtudja, hogyan végrendelkezik

HIRDETÉS

Ella nevelőszülőknél nőtt fel, és sosem érezte igazán, hogy családtag lenne. Amikor azonban a harmincas évei közepén járt, biológiai édesanyja, Katherine hirtelen megjelent az életében, és megpróbálta jóvátenni a történteket.

Ella hozzászokott az egyedülléthez. Az édesanyja fiatalon elhagyta, mert szegénységben éltek, és úgy gondolta, ha nevelőszülőkhöz adná a lányát, jobb életet biztosítana neki.

HIRDETÉS

Sajnos Ella soha nem érezte magát kapcsolatban a nevelőcsaládjával, és kitaszítottnak érezte magát. Így amikor 18 évesen nagykorú lett, úgy döntött, hogy elhagyja az otthonukat, és minden kapcsolatot megszakít velük.

Azon kapta magát, hogy Oklahomába költözött, ahol digitális marketingesként dolgozott. Bár jól boldogult, nem sok barátja volt, kivéve egy Andrea nevű munkatársát.

Mivel úgy nőtt fel, hogy úgy gondolta, nem elég jó ahhoz, hogy az édesanyja a közelében tartsa, nehéz volt számára kapcsolatokat építeni más emberekkel. Félt, hogy az anyjához hasonlóan ők is elhagyják majd.

Ella egész életében egyedül volt, ezért nehezen bízott meg másokban.
HIRDETÉS

Hogy megpróbálja megoldani a problémáit, elment egy terapeutához, aki mindig arra próbálta bátorítani, hogy menjen ki és ismerkedjen új emberekkel. Az évek során felgyülemlett traumák miatt azonban Ella meg volt győződve arról, hogy boldog egyedül.

Neheztelése még erősebbé vált, miután rájött, hogy a nevelőcsaládja soha nem törődött vele igazán. Ehelyett más nevelt gyerekek mellé fogadták be, hogy több támogatást kaphassanak a kormánytól. Végül sosem fogadták örökbe igazán.

HIRDETÉS

Egy nap, amikor Ella hallgatta, amit a terapeutája mondott, a terapeutája tudatta vele, hogy nem fognak megoldani semmit, ha ő nem próbál meg dolgozni azon, hogy jobban legyen. Csak azt akarta, hogy Ella rájöjjön, hogy fiatal, és még az egész élet előtte áll.

Ella nem hallgatott a terapeutájára.

Az egyik terápiás ülése után egy véletlenszerű számról felhívták. “Halló? Beszélhetnék Ella Wilde-dal?” – mondta egy nő a másik vonalon.

“Ön vele beszél. Kivel beszélek, kérem?” Ella kérdezte.

HIRDETÉS

“Szia, Ella. Tudom, hogy egyáltalán nem ismersz, és lehet, hogy kellemetlenül érzed magad, hogy csak most jelentkezem, de Katherine vagyok, a szülőanyád” – árulta el a nő.

Ebben a pillanatban Ella megtorpant. Miért pont most? gondolta magában.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »