A nő észreveszi, hogy 9 éves lánya minden nap iskola után egy elhagyatott épülethez megy

HIRDETÉS

Egy Annika Thompson nevű nő teljesen egyedül nevelte fel 9 éves lányát, Julie-t. Egy nap észrevette, hogy lánya iskola után egy elhagyatott épületbe jár, ezért úgy döntött, kideríti, miért.

Annika Thompson egy több millió dolláros kozmetikai vállalkozás tulajdonosa volt, amelyet az alapoktól kezdve indított el. Mindezt úgy tette, hogy közben egyedül nevelte a lányát, Julie-t. Azt mondta neki, hogy az apja egy kedves ember volt, aki meghalt, mielőtt ő megszületett volna.

HIRDETÉS

Az igazság az volt, hogy Annikát elhagyta a barátja, Adam, amikor nyolc hónapos terhes volt. A férfi New Yorkba repült egy üzleti útra, és soha nem tért vissza.

Annika volt az, aki kivitte őt a repülőtérre, és minden jónak tűnt, amíg öt nap múlva sem tért haza. Annika ekkor gondolkodott el azon, hogy a férfi mennyire távolságtartó és csendes volt a repülés előtt, és azzal mentegetőzött, hogy fájt a feje.

Annika a végére akart járni annak, hogy miért jár a lánya egy elhagyatott épületbe a balettiskolája közelében.
HIRDETÉS

Annika egyszerre volt megrémülve és letaglózva. Egy gyermeket kellett felnevelnie, és senki sem segített neki, így fogalma sem volt, hol kezdje el összeszedni a darabokat.

Amikor azonban Julie megérkezett, minden megváltozott. Tele volt reménnyel, és elhatározta, hogy a lehető legjobb jövőt adja a lányának.

Amikor Julie még kisgyermek volt, Annika szülei, akik Európában éltek, autóbalesetben meghaltak. Egyedüli lányuk, Annika jelentős összegű pénzt örökölt.

HIRDETÉS

Mivel Annika okosan akarta felhasználni a pénzt, azt saját sminkcsaládjába fektette, amely végül a tinédzserek és fiatal felnőttek kedvencévé vált. Mostanra az üzlet dollármilliókat ér.

Annika lehangoltnak érezte magát, de mindez megváltozott, amikor Julie megérkezett.

Ennek köszönhetően Julie mindent megkapott, amire csak vágyhatott az életben. Lovagolt, balettórákat vett, és Los Angeles egyik legjobb magániskolájába járt.

HIRDETÉS

Annak ellenére, hogy Julie-nak az életben a legjobb dolgok jártak, Annika megkönnyebbült, hogy a lánya nem elkényeztetve nőtt fel. Kedves fiatal lány volt, aki nagyon szeretetteljes és gondoskodó volt mindenkivel, akivel találkozott.

Egy nap ez a kedvesség törést okozott anya és lánya között. Julie-nak minden hétfőn, szerdán és pénteken balettiskolába járt, és gyakran a család sofőrje ment érte.

A cikk még nem ért véget, folytatás a következő oldalon:

Forrás:
HIRDETÉS
Oldal ( 1 / 3 ): 1 23Következő oldal »